Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calineczka132

Kobiecy wytrysk

Polecane posty

Gość Calineczka132

Proszę o poradę kobiety które doświadczają mokrych wytryskow podczas orgazmow. Od jakiegoś czasu właśnie mi się to przytrafiło, nie mam ich za każdym razem ale też nie potrafię przewidzieć kiedy to nastąpi. I tu jest moje pytanie czy to kiedyś minie, zniknie bezpowrotnie? Wcześniej nigdy się to nie zdarzyło. Jest to dla mnie okropnie wstydliwe i krepujace. Nie powiem podczas tych wytryskow orgazm jest silniejszy aż brak tchu ale dyskomfort tez duży. 

Gość Vhg

Nie zniknie, będą coraz mocniejsze. Moją koleżankę kiedyś namówiłem na seks w obie dziurki jednocześnie i wtedy miała pierwszy raz wytrysk. Teraz już nie chce kochać się inaczej. Mogę pokazać atrakcyjnej Pani, jak to osiągnąć. Kontakt: vhg@fejm.pl 

Gość goksc

wiecie te tematy sa obrzydliwe

Gość Gosc on

Ciesz się kobieto, niektóre wogóle nie mają orgazmu podczas sexu.

A te wytryski tylko podczas sexu Ci się zdażają? Czy po masturbacji też?

Gość goksc
25 minut temu, Gość Gosc on napisał:

Ciesz się kobieto, niektóre wogóle nie mają orgazmu podczas sexu.

A te wytryski tylko podczas sexu Ci się zdażają? Czy po masturbacji też?

zawsze jak mysli o sexie jej cieknie

Gość Gosc on

Ta... jasne.

Gość Calineczka132

Pierwszy  raz zdarzyło mi sie przy zabawach z sama z sobą i doznałam szoku, to były takie dwa krotkie silne wyrzuty płynu, normalnie wytrysk😲 a później z facetem kiedy byłam na górze tzn pozycja na jeźdźca ale taka zmodyfikowana, że robiłam tak jakby przysiady na nim, plus stymulacja piersi i lechtaczki, no i poszło... Chłopak lekko zmieszany.... Chyba wystraszyl się 🙄

Gość Gosc on

A w jakim jesteś wieku jeśli możesc zdradzic?

Gość Calineczka132

27 lat a co to ma do rzeczy??? 

Gość Gosc on

No ma, wiek ma znaczenie przy takich rzeczach. Ty jesteś akurat w kwiecie wieku dla kobiet. 

Ciesz się z tego i korzystaj!

Gość Calineczka132

Ale ja tego nie chce!!! Chcę aby wszystko się odbywało jak wczesniej😪😪 byłam w 100%zadowolona i do niczego mi to nie potrzebne. Przecież niektórzy mogą sobie pomyśleć że nie trzymam moczu czy coś w tym stylu. Masakra🤦‍♀️

Gość Gosc on

Oj przesadzasz chyba.

Popiszemy na priv przez @?

5 minut temu, Gość Calineczka132 napisał:

Ale ja tego nie chce!!! Chcę aby wszystko się odbywało jak wczesniej😪😪 byłam w 100%zadowolona i do niczego mi to nie potrzebne. Przecież niektórzy mogą sobie pomyśleć że nie trzymam moczu czy coś w tym stylu. Masakra🤦‍♀️

Chłopak zmieszany? W takiej sytuacji??? To ile w takim razie on ma lat? Przecież kobiecy wytrysk to najpiękniejsze co może się zdarzyć podczas seksu! Mężczyźni marzą o takich sytuacjach, bo to oznacza, że seks był cudowny, jej było nieziemsko i orgazm na pewno nie był udawany. Nie raz słyszałam wspomnienia mężczyzn na temat najlepszego seksu w ich życiu i często wtedy mówią o takim właśnie wytrysku u partnerki na dowód jak było cudownie. Ty masz niesamowite szczęście, że już w tak młodym wieku masz tak piękne orgazmy, bo zazwyczaj kobietom takie wspaniałości przytrafiają się dopiero grubo po 30-tce. 

Gość goosscc

mam 27lat jestem kobietom i odkryłam że mi cieknie, że ktos sie jeszcze nabiera w tych czasach na takie sensacje:)

Gość Gosc on

Lena Wawa dobrze mówisz. Ja to bym wiele dał żeby moja kobieta tak wytrysnęła w trakcie sexu. 

Oczywiście bym się odwdzięczył swoim 🙂

Gość Gosc on

Popiszemy przez @ ?

Gość nana

Nigdy nie miałam takiego wytrysku psikajacego ale czasami cieknie taka woda przy szczytowaniu i wspolzyje w łóżku na kocu, koszulce itd. O ile wiem trzeba byc anatomicznie zdolnym to strzelania plynem 😄 Mniej plynu jest gdy mam calkowicie oprozniony pęcherz.. 

Nie chodź do lozka z pierwszym lepszym to nie bedziesz musiala sie wstydzić bo ze stalym parnterem temat jest obgadany i wie ze to nie mocz 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość goksc napisał:

zawsze jak mysli o sexie jej cieknie

Może jakąś rurkę odpływową jej zamontować?

Gość Ben

Lena dobrze ci napisała, takie coś to ukoronowanie seksu. Wtedy wiadomo, że kobiecie było naprawdę dobrze. Niestety wielu facetów w swoim zacofaniu twierdzi, że to mocz. Ta ciemnota wkurza. Jeśli twój facet jest świadom tego co się dzieje, powinien być zdowlony. Z moją kobietą jest tak, że mogę ją doprowadzić do tego kiedy chcę, a wtedy oboje się tym cieszymy. Dla mnie smak jest wyborny. Kiedy twój facet dojerzeje do tego sam skosztuje i wtedy zobaczysz jak będzie.

Gość AsiaxD

Ja zawsze mam wytrysk z małym ...kiem.