Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonata

mąż ma chore fantazje

Polecane posty

Gość zonata

Witam, chcialabym przedstawic swoj nietypowy problem, otoz moj mąż ma chore fantazje seksualne. Odkąd z nim jestem to ciągle namawial mnie do seksu z wielkim czarnym penisem, ciagle mi dogrywal czy byś takiego wielkiego ...iora czarnego zmiesciła do buzi, ze masz za mala dziurke na wielkiego czarnego, na początku myślałam że to takie tylko zwykle dokazywanie dla żartów, ale to ciagle trwało, z czasem zaczeło mnie to denerwować. Jestem z nim już przeszło 7lat, i prawie codziennie mi dokucza straszac wielkimi penisami. 

Gość Gość 78

Kup sobie  wielki czarny wibrator,  najpierw poćwicz bez niego i się rozciągnij. A potem przy nim nadziej się i powiedz mu ,że  z tym swoim mikrusem to się  nawet  nie  umywa, może, i od dziś to może co najwyżej sobie trzepać bo ty do cipki nie wpuszczasz nic  co ma poniżej 25 cm i ma być grube. Może dostanie nauczkę i się zamknie.

Gość Wibrator

😂😂😂

Gość gość

Wykorzystaj to i kup taki wibrator a spelnisz fantazje męża i zobaczysz  jego reakcje . Często ogladam  takie filmiki i jestem bardzo podniecona takim penisem.

Gość gość

Wymaluj mu pindola tuszem do rzęs albo henną, bedzie się cieszył ze jest tym murzynem. Przy okazji ty będziesz miała atrakcję że cię czarny posuwa :D

Zasadz staremu w dope takiego kabaczka bzyknij go a potem dopiero ty.

Gość Porada

Przerażają mnie niektóre komentarze na tym forum. Twój mąż jasno i wyraźnie mówi Ci jakie sa jego fantazje, porozmawiaj z nim o tym, nie rób nic na złość i na pewno dojdziecie do jakiegoś sensownego konsensusu. 

Gość nana

firma super glue daje teraz w gratisie prezerwatywę. jak mój facet to założył to plakalismy ze smiechu bo byla czarna jak cholera i pojawiło sie tysiąc żartów. Moze zalatw taka i na początek daj mu byc tym wielkim czarnym 😁Mysle ze twoj mąż ma taki sposób na silną sugestie o swoich fantazjach, i rozumiem doskonale ze nie masz ochoty wciskac sobie jakis wielkich sztucznych penisow.