Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JustNiceGuy

Dziwne zachowanie dziewczyny

Polecane posty

Witam wszystkich, piszę na forum, ponieważ chciałem poznać wasze opinie i sugestie odnośnie mojego problemu.

Od pewnego czasu spotykam się z dziewczyną na studiach (poznaliśmy się na wf-ie). Ona ma 25, ja 22 lata. Spędziliśmy (moim zdaniem) parę miłych chwil, ale w sumie to tylko kilka spotkań. Niestety niedawno (miedzy innymi przez sesję i natłok nauki) nie mogliśmy się spotykać. Ostatnio gadaliśmy przez messengera i zaproponowałem spotkanie. W poprzednim tygodniu dziewczyna miała jeszcze egzamin w piątek (ja w czwartek) i nie udało się spotkać. Teraz napisałem do niej czy może wyskakujemy gdzieś, bo ferie i dużo czasu wolnego :D Najpierw widziałem, że wyświetliła wiadomość i nie odpisuje. To po 1h napisałem, że "jak Ci się nie chce to po prostu napisz ;)". Ona odpisała po kilku minutach "A co proponujesz ewentualnie ?". Ja, że możemy to, to lub to albo coś innego. Wyświetliła i nic. To ja już nie wiem, bo kiedyś gdy pisałem (dwukrotnie w pewnych odstępach) i jakaś dziewczyna nie chciała się spotkać to zawsze było, że nie bo pracuje, nie ma czasu lub coś innego. Wtedy od razu wiedziałem, że nie jest zainteresowana i mam sobie dać spokój, a teraz nie wiem. Naprawdę ją lubię i właśnie chciałem przejść do pocałunku na następnym spotkaniu. Jednak zrozumiem jakby okazało się, że ona nic do mnie nie czuje. Wiem, że problem jest błahy, ale w nie wiem co mam robić.

Gość Ell.

Czy to naprawde jest dla ciebie nieczytelne? No nie krecisz ja. A twoje pocalunki zachowaj na bardziej toba zainteresowana. Zycie chlopie. 

Dzięki chyba właśnie takiego kubła zimnej wody potrzebowałem. Btw odpisała "czy może być w przyszłą środę ?". Ale wydaje mi się, że może spotyka się z byłym albo nie wiem. Kończę to chyba póki mam jeszcze resztki honoru.