Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seniorka

omijajcie tego dentystę

Polecane posty

Gość seniorka

Warszawa klinika TRIOdent lekarz Perendyk. Zdecydowanie nie polecam lekarza stomatologa Perendyka. Lekkomyślny, niefrasobliwy, lekceważący pacjenta. W czasie wizyty konsultacyjnej na której oczekiwałam podania planu leczenia protetycznego po ekstrakcji dwóch zębów lekarz bez uzgodnienia podał do zębodołów salicylany .Na moje pytanie co to za lek oświadczył , że antybiotyk! ... W karcie pacjenta przed wizytą wpisałam,  że jestem poważnym uczuleniowcem, wypisałam TEŻ SALICYLANY Jak można tak narażać pacjenta i to na dodatek seniora? Wizyta kosztowała 540zł. Tyle zapłaciłam lekarzowi za wywołanie ataku astmy i cierpienie do 4 .00 rano. Z wykształcenia jestem biologiem, żyję ze swoją alergią ponad trzydzieści lat i odróżniam salicylany od antybiotyków. Gdyby lekarz nie zlekceważył moich informacji i pytań o aplikowany lek, gdyby nie wprowadził w błąd odnośnie nazwy lekarstwa nie doszłoby do skandalicznej sytuacji. W karcie pacjenci podpisują zgodę na leczenie a nie na szkodzenie zdrowiu. Pacjenci nie są pozbawionymi praw jednostkami za które trzeba podejmować nie zawsze mądre decyzje. Z pacjentem należy rozmawiać i słuchać tego co mówi! Z przykrością PRZESTRZEGAM PRZED LEKARZEM PERENDYKIEM z TRIODENT W Warszawie W czasie leczenia musimy być bezpieczni!!