Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeee

Ale czuje obrzydzenie,jak faceci sie na mnie gapia.

Polecane posty

Gość God

Goś*

Gość nana
12 minut temu, Gość Gość napisał:

No tak, każdy kto kogoś bezczelnie obserwuje jest psychopatą.

obserwacja obserwacją, mówie o spojrzeniu takim wiecie, bez mrugania jakby cie w myślach pożerał.. jak pies na żarcie. dla mnie to psychopatyczne spojrzenie haha

Gość God
12 minut temu, Bícu napisał:

Ah.Ale to i tak lepsze niż gdyby wyszedł np. "gad".  😉

Co najwyżej sweet gad 😁

Gość Gość

O tak chłopcy bawcie się w zatrudnianie ludzi. Obsadzajcie stanowiska, zwiększajcie produktywność, kupujcie maszyny, etc. WoW!!! Ale:

...zóbcie coś nie tak, wtedy sprawiedliwe ramię Temidy ukróci was w zarodku...;) Po to właśnie prawo zostało utworzone, bo może życie dla wielu ludzi to i zabawa w boga, ale przez to też bardzo niebezpieczna gra - z czego być może nawet nie zdają sobie sprawy... a chyba raczej powinni...

Wielkie przedsiębiorstwa nawet międzynarodowe to po prostu wielkie place zabaw. A ze względu na to, że inni ludzie poświęcają dla tych zabaw całe swoje życia, wszystkie lata, zabawy zostałe obwarowane pewnymi regułami.

Gość Zawistny sąsiad

Tylko zakompleksieni ludzie się chamsko gapią , lub tacy co mają nudne życie i są nudni.

Gość Gość
44 minuty temu, Gość nana napisał:

obserwacja obserwacją, mówie o spojrzeniu takim wiecie, bez mrugania jakby cie w myślach pożerał.. jak pies na żarcie. dla mnie to psychopatyczne spojrzenie haha

O Boże czy Ty żyjesz w lesie? :) ;)

żarty żartami, czuję się źle.:(

Gość gość
47 minut temu, Gość nana napisał:

jeden tak się gapił ostatnio oblech że o mało co w słup nie przyp...lił ... ja nie wiem czy śmiac się czy płakać, smieję sie z tego zawsze pod nosem ale z ich totatnego zde/bi/le/nia ;/

Gość Gosc

Bez przesady