Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilvddyi

Co jest ważniejsze?

Polecane posty

Gość Pilvddyi

Obecnie pracuje "byle gdzie" żeby tylko zarobić. Żyje tak od roku, od skończenia 18 nastki, a od 16 r.ż dorabiałam tam gdzie mogłam i od 16 r.ż uczę się zaocznie. Od 4 miesięcy pracuje normalnie. Mam zawiłą sytuacje rodzinną, dlatego też musiałam się bardzo szybko usamodzielnić. Uczę się codziennie od pon do piątku i w weekend szkola, w tygodniu też praca po 8 godzin. Obecnie, wysiadam. Nie daje już sobie rady. Mam możliwość odejść z pracy i odpocząć, ale boję się to zrobić, jednak ja już nie daje rady psychicznie i fizycznie. Płacze po nocach. Budze się, nie mogę spać. Jak jadę do pracy to mam ochotę wybuchnąć płaczem i niekiedy robi mi się słabo. Tak jak dzisiaj. Powiedziałam kierowniczce, że nie wiem czy będę mogła przyjść w przyszłym tygodniu (jestem na zleceniu do końca lutego i mniej więcej sama dobieram sobie dni i godziny), wkurzyła się trochę i już do końca dnia się nie odzywała do mnie, ale powiedziałam, że chce porobić sobie badania (mogę też być taka osłabiona, bo mam torbiel na mózgu, nie groźne, ale przez to wszystko zapomniałam to skontrolować). Nie wiem co mam zrobić. Co jest ważniejsze. Zdrowie czy pieniądze, oszczędności?