Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aga12

Rrrrre

Polecane posty

Witam ostatnio mi sie nie ukladalo z chlopakiem i poznalam faceta na fb od samego poczatku wiedzial ze jestem w zwiazku i mam dziecko tylko ze troche mi sie nie uklada ,on na poczatku zaczol nawijac o sex a ja powiedzialam ze nie zdradzam i nie uznaje zdrady to ze on taki jest to juz nie moja wina i zaczelo sie pisanie ze z zona mu sie nie  uklada ze jest z nia ze wzgledu na dziecko bo ona niechce z .nim spac ze ma firme swoja i ze chcialbybyc ze  mna a ja powiedzialam znowu ze mam faceta ,pisalam tylko z nim po kolezensku ,doradzilam mu co ma zrobic jak mu sie nie uklada ale on zaczol gadac ze zemna slub wezmie ,dziecko itp i zebym sie zastanowila co moj facet ma mi do zaoferowania i wybrala ,jakis dziwny byl bo ja mu nic nie powiedzialam ze nie chce byc.z moim facetem tylko ze jestem caly czas z nim ,powiedzial ze bedzie szukal innej a ja to niech szuka olalam go po 5 dniach on mi pisze ze albo sie z nim spotkam albo mi zycie zniszczy ,a ja napisalam aby mnie nie szantazowal i niech sie zajmie swoim zyciem a on ze zniszczy mi zycie i ze nagada takich zeczy mojemu chlopakowi ze mnie zostawi i ze to nie jest narazie szantaz tylko ostrzezenie ,napisalam ze nie i koniec to ze ja pozaluje !! Naprawde moze cos zrobic czy to tylko pisanie?