Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtf

Czemu niby młodsza jest lepsza?

Polecane posty

Gość wtf

Bo takie pierdoły się czyta na kafe. Sama mam 22 lata i nie chciałabym starego dziada, który patrzy tylko na mój młody wiek.

Gość Farał

Szczerze mówiąc młode kobiety poza jędrnym ciałem (niestety to nie reguła) mają niewiele do zaoferowania mężczyźnie, moim zdaniem kobiecość zaczyna się po 30-tce a jej kwintesencja to przedział 35 - 50 lat. Dojrzała kobieta ma zazwyczaj duże doświadczenie z kilkoma partnerami, potrafi o siebie zadbać, jest świadoma siebie i swojej wartości, nosi się z klasą bo stać ją na to, pozbyła się wstydu jak młodsze, kipi dojrzałym erotyzmem i potrafi czerpać z życia pełnymi garściami. Młódka rzadko kiedy ma dobry gust a przez większość czasu gapi się w ekran smartfona, to ma być kobiecość?... Bez urazy.

Gość facet

Bardzo was panie a zwłaszcza bardzo młode , przepraszam lecz  w sypialni prócz urody i pięknego ciała (i to nie zawsze) nic mężczyźnie nie oferujecie . Sex dla was to ja się kładę a ty pracuj . Najlepsze kobiety to 30 , 40 , 50 lat z nimi się kochać to wiesz po co jest sex. 

Gość masakra czyli wtf
1 godzinę temu, Bolek napisał:

Nie każda młodsza = lepsza. Bezsensowne jest wymienić kilkuetniego mercedesa na nową pandę, ale już wymiana starego merca na nowego jest ok. Z tym że kobieta to nie samochód i musi zechciec starszego faceta.

Ty gościu won.

Gość masakra czyli wtf
1 godzinę temu, Bolek napisał:

Nie każda młodsza = lepsza. Bezsensowne jest wymienić kilkuetniego mercedesa na nową pandę, ale już wymiana starego merca na nowego jest ok. Z tym że kobieta to nie samochód i musi zechciec starszego faceta.

No i ciebie nikt nie zechce i po problemie. Znikaj

Gość wtf
5 godzin temu, Gość Farał napisał:

Szczerze mówiąc młode kobiety poza jędrnym ciałem (niestety to nie reguła) mają niewiele do zaoferowania mężczyźnie, moim zdaniem kobiecość zaczyna się po 30-tce a jej kwintesencja to przedział 35 - 50 lat. Dojrzała kobieta ma zazwyczaj duże doświadczenie z kilkoma partnerami, potrafi o siebie zadbać, jest świadoma siebie i swojej wartości, nosi się z klasą bo stać ją na to, pozbyła się wstydu jak młodsze, kipi dojrzałym erotyzmem i potrafi czerpać z życia pełnymi garściami. Młódka rzadko kiedy ma dobry gust a przez większość czasu gapi się w ekran smartfona, to ma być kobiecość?... Bez urazy.

A co ma ten mężczyzna do zaoferowania oprócz tego, że stary dziad tylko chciałby bez zobowiązań? Jędrne ciała? Lol, mam dosyć duże piersi i nie stoją na baczność, choć mam 22 lata, bo po prostu nie jestem płaska i grawitacja działa :D :D Kilkoma partnerami? Nie zamierzam się puszczać :D wstydu nigdy nie miałam. Noszę się na insta girl, bo rzeczywiście na gucci mnie nie stać :D 

Gość wtf
3 godziny temu, Gość facet napisał:

Bardzo was panie a zwłaszcza bardzo młode , przepraszam lecz  w sypialni prócz urody i pięknego ciała (i to nie zawsze) nic mężczyźnie nie oferujecie . Sex dla was to ja się kładę a ty pracuj . Najlepsze kobiety to 30 , 40 , 50 lat z nimi się kochać to wiesz po co jest sex. 

A co wy nam oferujecie? :) I to nie mówię o starych dziadach, ale o facetach ogólnie. Przecież to logiczne, że facet jest bardziej aktywny w seksie, bo to on wykonuje ruchy wacuchem :D  Nie trzeba się nawet kłaść, od tyłu babka sama też nic nie wymyśli oprócz tego, że się wypnie. A skakać na facecie każda głupia potrafi. Nie widzę filozofii w seksie.

Gość Farał

Będziesz to mogła zrozumieć za jakieś 20 lat, nie ma sensu tłumaczyć Ci teraz takich rzeczy, to przychodzi z czasem. 

Gość wtf
3 minuty temu, Gość Farał napisał:

Będziesz to mogła zrozumieć za jakieś 20 lat, nie ma sensu tłumaczyć Ci teraz takich rzeczy, to przychodzi z czasem. 

Tu nie ma akurat nic do zrozumienia, bo to kwestia poglądów. Zgadzam się jedynie, że im starsza jestem tym lepszą wersją siebie się czuję, stąd moje zdziwienie dziadami, którzy chcą młodsze, bo niby lepsze. Wg ciebie 30ka miała dużo partnerów, wg mnie szanująca się kobieta nie. Mogła mieć np. tylko 1, bo była z nim 10 lat. Nie uznaję puszczania się. 

Gość wtf
12 minut temu, Gość Farał napisał:

Nie mówiąc już o tym, że nabijając się na przypadkowe bolce niekoniecznie zdobywa się doświadczenie :) Jako takie pojęcie o mężczyznach można mieć po powiedzmy dłuższym, nieudanym związku. Nie każdą singieleczkę swędzi pipeczka, żeby szaleć co tydzień z innym, można się wstrzymać dopóki nie znajdzie się  wartościowego partnera, ale to już temat na inną rozmową.

Gość wtf
3 minuty temu, Bolek napisał:

Autorki stary dziad by cię nawet patykiem przez szmatę nie tknoł. Widać że ty to już zupełnie nie masz nic do zaoferowania, rozumek jaki masz każdy widzi, zachowanie też, sama stwierdzasz że cycki wiszą a w seksie leżysz jak kłoda. Całkowita porażka

“tknoł”...nie mam więcej pytań :) Odejdź, dziadasie.

Gość Farał

Jeśli faktycznie masz 22 lata to bez urazy ale co możesz wiedzieć o długotrwałym związku? Jedno wyklucza drugie. W ciągu życia ludzie wielokrotnie zmieniają "poglądy" ale o tym też nie możesz mieć jeszcze pojęcia. To nie Twoja wada tylko cecha młodego wieku po prostu. Udanego życia życzę ☺.

Gość wtf
10 minut temu, Gość Farał napisał:

Jeśli faktycznie masz 22 lata to bez urazy ale co możesz wiedzieć o długotrwałym związku? Jedno wyklucza drugie. W ciągu życia ludzie wielokrotnie zmieniają "poglądy" ale o tym też nie możesz mieć jeszcze pojęcia. To nie Twoja wada tylko cecha młodego wieku po prostu. Udanego życia życzę ☺.

Ten wiek nie wyklucza bycia ze sobą np. 3 lata :) Tak, właśnie z podejścia “używać sobie” przeszłam na albo związek albo zero seksu, więc nie sądzę, że o wiek tu chodzi, po prostu chce się szanować i brzydzą mnie używające sobie milfy i nie tylko. Nie uważam, że 30+ znaczy doświadczenie, bo doświadczenie można mieć nawet z jednym przez 7 lat. Nie zesraj się z tymi życzeniami 😘

16 minut temu, Gość Farał napisał:

Dobrze napisane 🙂Podobno tylko krowa nie zmienia swoich poglądów 😉

Gość wtf
1 minutę temu, Over napisał:

Dobrze napisane 🙂Podobno tylko krowa nie zmienia swoich poglądów 😉

Dobrych wartości nie należy zmieniać :)

1 minutę temu, Gość wtf napisał:

Dobrych wartości nie należy zmieniać 🙂

To oczywista oczywistość 🙂

Gość wtf
7 minut temu, Over napisał:

To oczywista oczywistość 🙂

Sama sobie zaprzeczasz, dzieweczko. 

Gość gosc

Która się przebrała? Samansara, Kusza czy Inna 😝

Gość Gość

over który nick spaliłaś?

20 minut temu, Gość wtf napisał:

Sama sobie zaprzeczasz, dzieweczko. 

Niczemu nie zaprzeczam. Dobrych wartości nie należy zmieniać, ale złe jak najbardziej 🙂

Gość Beata

Panie i panowie, laleczka z pryszczami na obwisłych cycuszkach i pypciem na sepleniącym języku,pragnie odpowiedzi,dlaczego oglądają się za nią wioskowi menele, jak paraduje z nówkach ciuszkach z rynku w Dolnym Pcimiu.

Laleczko, dorośnij emocjonalnie, dokształć się,zdaj wreszcie maturę w tegorocznym podejściu a dopiero potem rozstrząsaj problemu egzystencjonalne,bo na razie twoje wywody,to jak roztrząsanie gnoju na poletku tatusia, do czego zapewne nadajesz się lepiej, niż do dociekań, co może łączyć kobietę i mężczyznę,niezależnie od ich wieku.

Gość wtf
6 minut temu, Over napisał:

Niczemu nie zaprzeczam. Dobrych wartości nie należy zmieniać, ale złe jak najbardziej 🙂

Oczywiście, mała 🙂 Dalej możesz twierdzić, że ogromna liczba partnerów jest taaak bardzo dobra :) Oj, ty geniuszu

Gość wtf
5 minut temu, Gość Beata napisał:

Panie i panowie, laleczka z pryszczami na obwisłych cycuszkach i pypciem na sepleniącym języku,pragnie odpowiedzi,dlaczego oglądają się za nią wioskowi menele, jak paraduje z nówkach ciuszkach z rynku w Dolnym Pcimiu.

Laleczko, dorośnij emocjonalnie, dokształć się,zdaj wreszcie maturę w tegorocznym podejściu a dopiero potem rozstrząsaj problemu egzystencjonalne,bo na razie twoje wywody,to jak roztrząsanie gnoju na poletku tatusia, do czego zapewne nadajesz się lepiej, niż do dociekań, co może łączyć kobietę i mężczyznę,niezależnie od ich wieku.

Dostrzegam frustrację, kochanie :)

1 minutę temu, Gość wtf napisał:

Oczywiście, mała 🙂 Dalej możesz twierdzić, że ogromna liczba partnerów jest taaak bardzo dobra 🙂 Oj, ty 

A gdzie ja tak twierdziłam, że ogromna ilość partnerów jest dobra ? Nie przypisuj mi czegoś czego nie napisałam 😉 Nie dostałaś walentynkowego buziaka, że taką frustracją jedziesz? 😉 Dzień jeszcze się nie skończył, jest nadzieja 🙂

Gość wtf
1 minutę temu, Over napisał:

A gdzie ja tak twierdziłam, że ogromna ilość partnerów jest dobra ? Nie przypisuj mi czegoś czego nie napisałam 😉 Nie dostałaś walentynkowego buziaka, że taką frustracją jedziesz? 😉 Dzień jeszcze się nie skończył, jest nadzieja 🙂

Ale ja mam faceta przecież od roku. Uwielbiam takie internetowe wróżki :D Za chwile się dowiem jeszcze czegoś o sobie :D Nawiązujętylko do tego, że post o zmieniających się poglądach uznajesz za słuszny a ja nie :) Ale możesz mi jeszcze powróżyć z kryształowej kuli. Ciekawe, co tym razem :)

4 minuty temu, Gość wtf napisał:

Ale ja mam faceta przecież od roku. Uwielbiam takie internetowe wróżki 😄 Za chwile się dowiem jeszcze czegoś o sobie 😄 Nawiązujętylko do tego, że post o zmieniających się poglądach uznajesz za słuszny a ja nie 🙂 Ale możesz mi jeszcze powróżyć z kryształowej kuli. Ciekawe, co tym razem 🙂

Odniosłam się ogólnie do zmiany poglądów. Co Ty sie tak tej ilości partnerów uczepiłaś. Nigdzie nie pytam czy masz partnera 😉 Wiecej luzu. Jakiś kompleks na tym tle. Mała? Jeśli masz 22 lata to mogłabym być twoją mamą, więc daruj sobie te dziecinne zdrobnienia typu " dzieweczko " " mała " 😄

Gość Gość

Wtf, Walentynki bez buziaka,kwiatuszki czy lampki wina? Smutne żale desperacji? Bravo Bolek, Over i Beata.👍👍👍😉

Gość Gość
5 minut temu, Over napisał:

Odniosłam się ogólnie do zmiany poglądów. Co Ty sie tak tej ilości partnerów uczepiłaś. Nigdzie nie pytam czy masz partnera 😉 Wiecej luzu. Jakiś kompleks na tym tle. Mała? Jeśli masz 22 lata to mogłabym być twoją mamą, więc daruj sobie te dziecinne zdrobnienia typu " dzieweczko " " mała " 😄

To musisz być po 40.

Gość gosc
6 minut temu, Over napisał:

Mamą po 40 tańczącą na rurze?:classic_tongue:

Gość gość

over jesteś manka widmokowa?

ona była młodsza