Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to nie wyglada dziwnie

Co sadzicie o zachowaniu mojego kuzyna?ZBOK?

Polecane posty

Hej. Chciałam zapytać,jak to widzicie, jak zareagowalibyście gdybyscie sie dowiedzieli o takiej "relacji" na przykład w bliskim otoczeniu.Miedzy bliskim kuzynostwem.Czy to cos złego, nietypowego czy moze ja przesadzam?Czuje  sie z tym niezrecznie, chociaz jest to dosc mile bo lubie chlopaka. Takie mieszane uczucia.On z kolei nie krepuje sie, ale robi to przy wszystkich w rodzinie, wiec jakby to wyklucza podejrzenia jakiegos romansu. Jak mowie-dla mnie to jest dziwne, bo nie lubie sie przytulac z chlopakami do ktorych nic nie czuje ale robie to zeby nie bylo mu przykro;

przytula sie do mnie, nie np.z okazji składania  życzen a tak jak przytula sie dziewczyne. Przy przytulaniu oczywiscie łapie mnie za reke, kilka razy pocałował w szyje.Troszczy sie o mnie, jest miły, słucha sie mnie ,naśladuje mnie w wielu sprawach.

Jest zły gdy nie poswiecam mu wiele czasu a nawet zazdrosny ,kontaktuje sie ze mna codziennie. On problemu nie widzi,nie wiem czy to jakies zagubienie i samotnosc może, czy jednak cos jest nie tak...Aluzji nie łapie, a jak powiem wprost to moze sie obrazic, jest bardzo wrazliwy.

up

Tzn przy rodzinie nie lapie mnie za reke, nie caluje w szyje, jedynie przytula na miska czy podszczypuje,a jak jestesmy sami to jest troche inaczej.. 

Gość Try

Po co po kilka razy zakładasz ten sam temat? 

Gość Rudy102

Powtarzasz się

Mam 16 lat wiec zgadłes ale nie obrazaj mnie.. Tylko dla niego jestem taka. To nie tak,ze sie zmuszam... ja go lubie, naprawde, to miły chłopak i bardzo wrażliwy. A pytam bo moze ktos jeszcze sie wypowie..

Gość lolek

W rodzinie nic nie ginie heheh. Ale zapytaj się go czy ma jakas dziewczyne czy się jakąs interesuje. Jeśli ma jakąś na oku to wszystko jest ok tz hmm pewnie cipa z niego ale jest ok , ale jeśli inne go nie interesują to chyba ma zaburzenia

To juz trwa kilka lat, mial dziewczyne ktora wygladala jak ja .. ale odeszla

Gość rocznik65

Kiedyś- lata 80 te- byłem zbulwersowany gdy moja 13 letnia kuzynka trzymała się za rączki i przytulała się do swojego bliskiego 15 letniego kuzyna. Miałem wtedy 15 lat. To było dla dziwne i niesmaczne.