Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominik 32

Agresywna kobieta

Polecane posty

Gość Monika
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Z agresorem się nie rozmawia. Od agresora się odchodzi, chyba że agresor pójdzie na terapię. A Ty tylko jak mantre powtarzasz, żeby usiedli i porozmawiali. I już będzie wszystko dobrze, słodko i kolorowo. Rozumiem, że jak Tobie ktoś da w twarz to z uśmiechem na ustach siadasz i zapraszasz do wspólnej pogawędki o przyszłości

Nie. Pisalam zarowno o terapii jak i o badaniu hormonow tarczycy itp. Pisalam rowniez, ze jak sytuacja sie powtorzy,albo dziewczyna nie bedzie chciala sie zmienic: zeby rozwazyl odejscie.

To, ze Ty czytasz nieuwaznie nie znaczy, ze ja pisze glupoty.

Pozdrawiam.

Gość gosc
25 minut temu, Gość Monika napisał:

Nie. Pisalam zarowno o terapii jak i o badaniu hormonow tarczycy itp. Pisalam rowniez, ze jak sytuacja sie powtorzy,albo dziewczyna nie bedzie chciala sie zmienic: zeby rozwazyl odejscie.

To, ze Ty czytasz nieuwaznie nie znaczy, ze ja pisze glupoty.

Pozdrawiam.

Czytam uważnie. Napisałas o tarczycy i terapii w jednej wypowiedzi. I raptem jedno zdanie. Cała reszta to pisanie o tym, że muszą sobie pomoc do dziecka znaleźć, muszą myśleć o dziecku no i rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać. Otóż nie, nie rozmawia się z kimś to leje Cie po twarzy. 

Gość Monika
5 minut temu, Gość gosc napisał:

Czytam uważnie. Napisałas o tarczycy i terapii w jednej wypowiedzi. I raptem jedno zdanie. Cała reszta to pisanie o tym, że muszą sobie pomoc do dziecka znaleźć, muszą myśleć o dziecku no i rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać. Otóż nie, nie rozmawia się z kimś to leje Cie po twarzy. 

Poniewaz Autor przedstawil problem najpierw jako jednorazowy (wtedy pisalam o rozmowie)

Natomiast potem rzucil nowe swiatlo (napisalam o hormonach i terapii. Ile zdan trzeba pisac? Wedlug mnie jedno wystarczy)

A co do terapii to tak tam beda musieli: rozmawiac, rozmawiac, rozmawiac (wlasnie po to by sie nie lac).

Ja zmykam z tego tematu, bo wiecej nic nie dodam procz propozycji badania hormonow i ewentualnej terapii (pisze drugi raz:D), prosze skupiac sie wiec na osobie Autora i jego problemie :)

Pozdrawiam :)