Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prima

Nietypowa miesiaczka

Polecane posty

Gość Prima

Drogie kobietki proszę o pomoc. Wiem, że nikt tu nie jest lekarzem ale zapytam kolokwialnie może któraś miała podobnie lub może coś podpowiedzieć. No więc, mam 40 lat miesiączkiuje bardzo regularnie i generalnie nie mam problemów ze sprawami kobietki. Przed ostatnia miesiączka pojawiły się U mnie uplawy więc po okresie poszłam do gina tymbardziej, że u wejścia do pochwy pojawiła się jakas drobna wysypka. Ginka dała maść na wysypke (stosuje 3 tygodnie, trochę jakby się zmniejszyło) wymaz z pochwy nic nie wykazał. We wtorek wieczorem pojawiła się miesiączka trwała 20 godzin po tym krwawienie ustalo ale pojawił się masakryczny ból brzucha, taki jak podczas okresu. Dwie tabletki przeciwbólowe nie pomogły, trwał jakieś 5 godzin. Gdy ból brzucha ustal pojawił się jeszcze silniejszy ból w krzyżu (cały czas bez krwawienia). Meczykam się tak całą noc z wczoraj na dzisiaj. Rano pojawiło się bardzo obfite krwawienie, ból ustal. Po godzinie krwawienie wróciło do normalnego miesuaczkowego plus żadnych boli. We wtorek mam wizytę u gina ale trochę jestem przestraszona bo nigdy mi się nic takiego nie działo. Zrobiłam test ciążowy tak dla pewności i wynik negatywny. Nie wiem co o tym myśleć, czy to mogą być pierwsze objawy przed menopauza albo menopauzy? Dodam, że ja bardzo wcześnie zaczęłam miesiaczkowac, pierwszy okres w wieku 9 lat . Help 😞