Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donperinią

Nagle ograniczyla kontakt

Polecane posty

Gość donperinią

Pisalem sobie z kolezanka, rozmowa byla fajna, troche flirtu itd. zarcik. trwalo to kilka tygodni. I nagle powiedziala, ze od teraz mamy miec tylko kontakt sluzbowy. I stala sie taka.. zimna. Co ja takiego zrobilem? Dodam ze mam dziewczyne, troche nam sie nie uklada, ale ta kolezanka.. przywiazalem sie. Kobiety...

Gość King

Ma lepszego

Gość gośc

mogłeś ją czymś urazić nic nie bierze sie bez przyczyny

Gość Evangeline
6 minut temu, Gość donperinią napisał:

Pisalem sobie z kolezanka, rozmowa byla fajna, troche flirtu itd. zarcik. trwalo to kilka tygodni. I nagle powiedziala, ze od teraz mamy miec tylko kontakt sluzbowy. I stala sie taka.. zimna. Co ja takiego zrobilem? Dodam ze mam dziewczyne, troche nam sie nie uklada, ale ta kolezanka.. przywiazalem sie. Kobiety...

Masz odpowiedź dlaczego ograniczyła kontakt, jak to się mówi - nie chciała wchodzić między wódkę a zakąskę, normalna dziewczyna. Każda w miarę uczciwa powinna tak zrobić.

Gość ..-

zakochala sie?

Gość Evangeline
4 minuty temu, Gość ..- napisał:

zakochala sie?

Nie dorabiajcie do wszystkiego historii, podejrzewam że po prostu zwyczajnie źle się czuła w relacji z zajętym kolesiem, to tak jakbyś podbijał do mężatki mając w nosie jej chłopa, po prostu tak się nie robi, wybiera się wolnych ludzi.

Gość lkjkj
2 minuty temu, Gość Evangeline napisał:

Nie dorabiajcie do wszystkiego historii, podejrzewam że po prostu zwyczajnie źle się czuła w relacji z zajętym kolesiem, to tak jakbyś podbijał do mężatki mając w nosie jej chłopa, po prostu tak się nie robi, wybiera się wolnych ludzi.

Evangeline, ale gdyby jej byl obojetny to by dalej z nim gadala, prawda?

Gość hmm
7 minut temu, Gość ..- napisał:

zakochala sie?

teoretycznie tak, ale tak  poza tym coto nie mozna miec kolegi czy kolezanki, nawet zajętych i gadać z nimi? niechodzi o flirt pordryw itp

Gość lkjkj
1 minutę temu, Gość hmm napisał:

teoretycznie tak, ale tak  poza tym coto nie mozna miec kolegi czy kolezanki, nawet zajętych i gadać z nimi? niechodzi o flirt pordryw itp

mozna ale.... wtedy ten kontakt nie jest chyba jakis intensywny itd? no i pewnie sa to rozmowy w grupie, albo w pracy na korytarzu, ale nie na komunikatorach czy telefony potajemne. Ale nie wiem jak to jest, dawno nie bylem w zwiazku.

Gość Marzena.
24 minuty temu, Gość donperinią napisał:

Jeżeli wie o tym że masz dziewczynie to może być powodem.

Mogła też się zakochać.

Mogłeś ja tez czymś urazić.

Wszystkie opcje są możliwe.

Gość że co?
4 minuty temu, Gość lkjkj napisał:

mozna ale.... wtedy ten kontakt nie jest chyba jakis intensywny itd? no i pewnie sa to rozmowy w grupie, albo w pracy na korytarzu, ale nie na komunikatorach czy telefony potajemne. Ale nie wiem jak to jest, dawno nie bylem w zwiazku.

to już nie mozna gadac poza grupą? zakaz czy co?

Gość Gość
12 minut temu, Gość że co? napisał:

to już nie mozna gadac poza grupą? zakaz czy co?

Zależy O CZYM gadac, w jakim tonie, jak często...

Gość nksnxs

jaki z cb du/pek będąc w związku zarywasz do innej `bo sie nie układa`.. pfff... dno!!!

Gość ja mysle
26 minut temu, Gość lkjkj napisał:

Evangeline, ale gdyby jej byl obojetny to by dalej z nim gadala, prawda?

że prawda, coś musiała poczuć i chce to zwalczyć definitywnie bo przeciez facet pisze ze było trochę flirtu i mogla pomyslec ze przez nia tez mu sie z inna nie układa

Gość a to
54 minuty temu, Gość donperinią napisał:

zrobiłeś,że flirtując z Nią rozkochałeś Ją w sobie a jestes zajety myslisz ze jest Jej łatwo?

Gość gość

A może zapomniałeś o czymś co jest dla niej ważne. (np. urodziny , czy nie dotrzymałeś sowa w jakiejś sprawie)

Przemyśl czy były takie sytuacje ?

Gość gośc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

A może zapomniałeś o czymś co jest dla niej ważne. (np. urodziny , czy nie dotrzymałeś sowa w jakiejś sprawie)

Przemyśl czy były takie sytuacje ?

o to tez możliwe mogła go uwazac za dobrego kumpla kolege a od takich się więcej niestety wymaga i pewnie w du... miał jakies Jej tam urodziny imieniny czy dzien kobiet swieta cosw tym stylu i mogło Ją to urazic ze ona do niego z sercem a ten nic zero pamieci

Gość ccc

a nielepiej zapytac oco biega?