Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiona

Beznadziejny seks co robic

Polecane posty

Gość gość
14 minut temu, Gość aaa napisał:

Jeżeli czujesz, że seks jest dla Ciebie ważny to odpuść ten związek. Facet widać nie chcę się uczyć, uważa że jest w tym niezły a rozmowa z obrażalskim  facetem na taki temat to tragedia, wiem coś o tym.  Będziesz się męczyła i  będzie tylko gorzej. Są babki, którym na seksie nie zależy, pewnie z taką będzie mu lepiej.Uczucia i osobowość to jedno, ale chyba nie chcesz związku z kims kto jest jak brat. Jeśli już teraz reagujesz negatywnie (a z wiekiem potrzeby u kobiet rosną) to za pare lat obudzisz się z ręką w nocniku i zaczniesz wodzić wzrokiem po byczkach i po co 😞

Autorko jeżeli rozmowa nie pomoże to posłuchaj tej rady

Gość Duniamole

Jestem w takim zwiazku od 13 lat. Niby jest fajnie, wrecz sie przyjaznimy, uwielbiamy czas spedzany razem ale seks... dluga historia. Ja przez wiele lat mialam problemy przez ktore seks nie byl czesto. Teraz ja mam chec duzo czesciej, mam fantazje i pomysly ale na kazdym kroku musze uwazac nawet co mowie- przyklad z wczoraj, akcja sie rozkreca, ja juz na skraju a jemu wypadl... a z racji ze to bylo przerwane tuz przed ja wiedzialam ze ja juz nie dojde co skomentowalam jednym slowem. opadl mu kompletnie i taki moj seks na walentyki 😞 nie moge nic mu powiedziec, naprowadzic bo odbiera to jak pretensje lub atak na jego ego- a ja chce tylko satysfakcji z seksu. i tak jak ktos napisal- wodze nie tylko wzrokiem po mlodszych, ladniejszych byczkach fantazjujac o dzikim seksie. 

Gość Pieszczoch
1 godzinę temu, GośćAnia napisał:

Dokładnie. Jest bardzo wazny, zbliża bardzo ludzi. Mój mąż jak wróci to nie odpuszczę mu nocy...  są różne sposoby aby urozmaicić nasz sex. 

Józek nie daruję ci tej nocy :D :D ;) Co mu na obiadek w ramach rewanżu za utracone kalorie zrobisz? ;)

W tym danym przypadku wszystko zależy niestety od Ciebie. Dobry seks nie zawsze jest wynikiem zbliżenia na to wpływa wiele czynników, . Czasami dni dobre a czasami złe... raz się sparzyłaś, i się sparzysz . jeszcze raz. ale jak ci zależy to sama sie nauczysz... co robić . a jak nie to poprostu on będzie jak klamot... i tyle, bez seksu i zbliżenia nie da się życ

Gość gość

mojemu też czasami wypada. po prostu mu więdnie a miękki przecież nie da rady. Ale on pcha go na siłę. masakra jakaś 

Gość gość

Poznaj przyczynę, dlaczego tak się dzieje i razem spróbujcie temu zaradzić, może wystarczy krótki urlop w uroczym hotelu, bez internetu i komórek by wszystko wróciło do "normy"

Gość jakzyc?

i tak to jest. Wszyscy pisza ze kobiety wola drani za którymi później placza. Tylko ze ci dranie pewni siebie a co za tym idzie maja doświadczenie w lozku i sa z******i w lozku. A facet który jest dobrym kochającym uczuciowym wspierającym partnerem, jest idealny do wspólnego zycia, ale w lozku klapa. I jak temu zaradzić?? I kogo ja mam szukac? Jak cudowny mezczyzna to beznadziejny seks, a jak jest super seks to się wykończysz psychicznie z takim bo nie nadaje się do niczego więcej. Jak zyc???