Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelkaa

Zmniejszanie żołądka na nfz

Polecane posty

Gość Amelkaa

Ile się czeka na taki zabieg. Jakie warunki należy spełnić? Do kogo się udać najpierw? Ktoś miał? Proszę o opinie

Gość Kasia
31 minut temu, Gość Amelkaa napisał:

Ile się czeka na taki zabieg. Jakie warunki należy spełnić? Do kogo się udać najpierw? Ktoś miał? Proszę o opinie

Ja nie mialam ale kolezanka byla. Dlugo nie czekala a zaczęło się wszystko od rodzinnego. 

Gość Ghk

Moja kuzynka miala to bylam w szoku bo ona tylko porobila jakies badania i juz miala ten zabieg.

Gość Gość

Dzieki

Gość Gościu

I jak żyją te wasze znajome po tym zabiegu? To prawda ze trzeba jadac jak niemowle? Wszystko sobie przecierac i jesc w bardzo malych ilosciach same niesmaczne rzeczy i to przez całe zycie?

Gość Chudzielec

Jak se go rozepchalas to plac sama za taki zabieg spaslaku a nie z podatku ludzi ktorzy chca pracowac a nie obrzerac.

Gość Autorkategopostu
28 minut temu, Gość Chudzielec napisał:

Jak se go rozepchalas to plac sama za taki zabieg spaslaku a nie z podatku ludzi ktorzy chca pracowac a nie obrzerac.

Akurat nie jestem spaslakiem bo mam tylko 20kg do zrzutu. Więc nie taki znów ze mnie spaslak. I nie przez obzarstwo a przez bulimie na którą od wielu lat choruje. Smutne że jesteś taki sfrustrowany swoim nieudanym życiem erotycznym i życiem wogole że obrazasz innych. Ten zabieg mi się należy tak jak leczenie dla narkomanów alkoholików czy przeszczepy płuc dla palaczy. 

Więc idź stąd marna żałosna podróbki człowieka jak nie masz nic w temacie do napisania 

Gość Autorkategopostuuuu
52 minuty temu, Gość Gościu napisał:

I jak żyją te wasze znajome po tym zabiegu? To prawda ze trzeba jadac jak niemowle? Wszystko sobie przecierac i jesc w bardzo malych ilosciach same niesmaczne rzeczy i to przez całe zycie?

Czytałam że tylko do momentu schudniecia potem wyjmuja ten balon i można jeść w miarę normalnie jednak chyba cały czas trzeba trzymać dietę skoro już raz się było otylym

Gość Chudzielec
2 minuty temu, Gość Autorkategopostu napisał:

Akurat nie jestem spaslakiem bo mam tylko 20kg do zrzutu. Więc nie taki znów ze mnie spaslak. I nie przez obzarstwo a przez bulimie na którą od wielu lat choruje. Smutne że jesteś taki sfrustrowany swoim nieudanym życiem erotycznym i życiem wogole że obrazasz innych. Ten zabieg mi się należy tak jak leczenie dla narkomanów alkoholików czy przeszczepy płuc dla palaczy. 

Więc idź stąd marna żałosna podróbki człowieka jak nie masz nic w temacie do napisania 

20 to nie spaslak? Bulimia? Fajki dal rzad alkohol rzad a tobie kto palce do gardla wsadzal?

Gość Gość

Nie należy się- ten zabieg jest dla chorobliwie otyłych.Bulimię powinnaś leczyć inaczej.

Gość Hmm

Przy 20 kg nadwagi się autorko nie zakwalifikujesz. Ten zabieg dotyczy naprawdę otyłych i to jest operacja. Nie wiem czy oglądasz czasem ttv, tam jest taki facet co był naprawdę gruby, miał operację zmniejszenia żołądka i mega schudł, a widzę, że je normalnie, ale pewnie mało