Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jlbl

Co dalej?

Polecane posty

Gość Jlbl

Mam 17 lat i od 13 roku życia marzę o wyjeździe do UK, mam tam rodzinę,  która zaoferowała mi pomoc, cały czas mnie wspierają (np w nauce języka na poziomie wyższym niż w liceum). Problem w tym, że okropnie martwię się o sytuacje po Brexicie, planuje tam pójść na studia i być normalnym obywatelem, a nie siedzieć na zasiłku. Tylko, że jeśli wizy wejdą w życie... Czy ktoś z was posiada większą wiedzę ode mnie i chciałby mi pomóc? (Nie chciałam nikogo urazić tym postem) Nie potrafię wyobrazić sobie życia w Polsce, wszystko tutaj wydaję mi się takie smutne, bez kolory, takie samo, pełne nienawiści. Pozdrawiam i dziękuję z góry!

Gość Ktoś

Nienawiść, gdzie? Nienawiść zobaczysz wśród rasioli angoli 😕

Gość Jlbl
Dnia 15.02.2019 o 20:05, Gość Ktoś napisał:

Nienawiść, gdzie? Nienawiść zobaczysz wśród rasioli angoli 😕

Np. podczas zakupów kiedy to starsze panie celowo uderzają mnie z koszyka i wyzywają mnie od "gówniar". W szkole? Podczas spaceru z psem? Znam wiele ludzi w Anglii, nie tylko w stolicy, ale także w mniejszych miastach, nie mogę zaprzeczyć, że nie zdarzają się takie przypadki, ale większość ludzi jest lepiej nastawiona do innych, a poza tym oni są bardzo "otwarci" na "różnych" ludzi.