Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Voila

Sex po kilkunstu latach w związku

Polecane posty

Gość Voila

Jak wyglada wasz sex? Czy jest tak samo nudny i przewidywalny jak moj? 

Mamy 3 dzieci. Kiedys sex byl prawie codziennie. Teraz raz na 3 miesiace. Moj maz ma duze potrzeby ale ja przez swoje ciało mniejsze. Mimo ze on mowi ze jestem piekna:wstydze sie go. Wszedzie rozstępy,dwa zwisy ,zwisający brzuch... Krępuje sie podczas sexu,watydze sie . powiedzcie jak to przezwyciezyc i cieszyc sie zyciem erotycznym jak wtedy gdy mialam 18 lat. Teraz mam 30

Gość Simo

Twój mąż cie kocha taka jaka jesteś  czyli jesteś jego diabełkiem 🙂  nie wstydz się siebie  ...  niech wstąpi w ciebie kocica i jedziesz na ostro z mężem bez ograniczeń 🙂

Gość Gość m

Eh.. mam to samo. Nie cierpie siebie, nie moge na siebie patrzec. Zastanawiam sie jak takie cos jak ja moze podniecic kogokolwiek.  Niby nie jestem bardzo gruba zdaniem innych (63kg/166 ) a ja czuje sie jak wieprz 😞

Gość gość poważny
48 minut temu, Gość Gość m napisał:

Eh.. mam to samo. Nie cierpie siebie, nie moge na siebie patrzec. Zastanawiam sie jak takie cos jak ja moze podniecic kogokolwiek.  Niby nie jestem bardzo gruba zdaniem innych (63kg/166 ) a ja czuje sie jak wieprz 😞

Kobieto głowa do góry przecież masz idealną wagę przy Twoim wzroście

Gość Gość m

Panie powazny, niech pan bedzie powazny. Przy tym wzroscie dobrze sie czulam wazac 50

Gość gość poważny

Popadasz kobieto w komleksy z tego powodu to źle, moja żona w wieku 20 lat przy wzroście 167cm ważyła 49kg, obecnie ma 48 lat i waży 64 kg i wszystko jest moim zdaniem dobrze. Mężczyźni nie przepadają za wieszakami .

Pozdrawiam.

Gość asd

Proszę o wypełnienie ankiety. Badam jakość związków partnerskich i małżeńskich osób z nadwagą i otyłością. Dorzućcie swoją cegiełkę do badań naukowych! Dziękuję! https://goo.gl/forms/mLSpIZeTfggXZ9132