Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam

Czy ojciec może od razu po urodzeniu sie dziecka iść na urlop (rok lub pół)?

Polecane posty

Gość Inez

Ludzie nie odpisujcie już tej prowokatorce, przecież na kilometr wali perfidną, niedopracowaną ściemą 😄 Zaczęła nową pracę, w którym po 2 tygodniach nieobecności wchodzą nowe procedury (hahahah,jasne) i stwierdziła,że to idealny moment na ciążę 😄 Zrobi sobie cesarkę, która oczywiście w ogóle nie niesie ze sobą konieczności rekonwalescencji i wróci do pracy najlepiej to po 2 dniach 😄 I oczywiście naturalnym jest, że w przypadku jakichkolwiek wątpliwości prawnych nie sięga się do kodeksu, czy już od biedy google gdzie odpowiedź jest w pierwszym odnośniku, tylko zadaje się pytanie na forum dla kobiet hahahahhaha, leżę 😄😄

Gość pytam
8 minut temu, Gość gosc napisał:

To może od razu niech Ci ten mąż w ciąże zajdzie i urodzi dziecko, po co się ograniczać ? Zresztą nie zwracałam się do Ciebie, bo w twoim przypadku to pewnie wpadka w nieodpowiednim momencie i chociaż ojciec z tym dzieckiem zostanie. Natomiast nie rozumiem po co się decydować na dwójkę dzieci skoro od początku wychowuje je obca osoba 😮 Jak masz potrzebę posiadania władzy prawnej nad kimś, ale nie do końca chce Ci się nim zajmować to sobie zaadoptuj zwierzątko na odległość, będziesz wysyłać kasę raz na jakiś czas odwiedzisz i będziesz zadowolona, nie trzeba od razu płodzić dziecka.

Ahh,Polska. Tak się niby wszyscy trzęsą, że mamy najniższy przyrost naturalny na świecie, ale zarazem ludzi którzy chcą mieć dzieci sie wyzywa. Piekny kraj!

Gość Gosc

Z ta cesarka to prawda. Nie dasz rady od razu wrócić do pracy. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość pytam napisał:

Ahh,Polska. Tak się niby wszyscy trzęsą, że mamy najniższy przyrost naturalny na świecie, ale zarazem ludzi którzy chcą mieć dzieci sie wyzywa. Piekny kraj!

Ludzie którzy chcą mieć dzieci nie oddają ich po 7 tygodniach niani. Ten kraj ma już wystarczająco dużo rozchwianych emocjonalnie ludzi, kolejnych nam nie potrzeba.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Inez napisał:

Ludzie nie odpisujcie już tej prowokatorce, przecież na kilometr wali perfidną, niedopracowaną ściemą 😄 Zaczęła nową pracę, w którym po 2 tygodniach nieobecności wchodzą nowe procedury (hahahah,jasne) i stwierdziła,że to idealny moment na ciążę 😄 Zrobi sobie cesarkę, która oczywiście w ogóle nie niesie ze sobą konieczności rekonwalescencji i wróci do pracy najlepiej to po 2 dniach 😄 I oczywiście naturalnym jest, że w przypadku jakichkolwiek wątpliwości prawnych nie sięga się do kodeksu, czy już od biedy google gdzie odpowiedź jest w pierwszym odnośniku, tylko zadaje się pytanie na forum dla kobiet hahahahhaha, leżę 😄😄

Dokładnie, nie dość, że prowo to jeszcze tak durne, że nikt kto ma IQ powyżej 50 tego nie łyknie. 

Gość pytam
3 minuty temu, Gość Inez napisał:

I oczywiście naturalnym jest, że w przypadku jakichkolwiek wątpliwości prawnych nie sięga się do kodeksu, czy już od biedy google gdzie odpowiedź jest w pierwszym odnośniku, tylko zadaje się pytanie na forum dla kobiet hahahahhaha, leżę 😄😄

pytam czy to sie da obejść. Ludzie maja swoje doświadczenia. Nigdy w  życiu mi sie nie zdarzyło odpowiadac ludziom w necie na tematy które mnie nie obchodzą.Jak bardzo ci się nudzi w życiu?

Gość sdff

0/10, skończ

Gość pytam
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ludzie którzy chcą mieć dzieci nie oddają ich po 7 tygodniach niani. Ten kraj ma już wystarczająco dużo rozchwianych emocjonalnie ludzi, kolejnych nam nie potrzeba.

ja sie pytam jak ojciec może ten urlop wziąc

Gość Gość
1 minutę temu, Gość pytam napisał:

pytam czy to sie da obejść. Ludzie maja swoje doświadczenia. Nigdy w  życiu mi sie nie zdarzyło odpowiadac ludziom w necie na tematy które mnie nie obchodzą.Jak bardzo ci się nudzi w życiu?

No właśnie, jak bardzo musi się nudzić w życiu osobom które wymyślają prowokacje ? Poćwicz, może następnym razem Ci się uda.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość pytam napisał:

A ja nie odnosiłam się do Ciebie, jesteś tak głupia czy tylko udajesz ? 

Gość pytam
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

No właśnie, jak bardzo musi się nudzić w życiu osobom które wymyślają prowokacje ? Poćwicz, może następnym razem Ci się uda.

co wy macie z tymi prowokacjami? Pierwsze lepsze forum bez rejestracji, nie chcesz odpowiadać to scrolluj dalej

Gość pytam
9 minut temu, Gość gosc napisał:

A ja nie odnosiłam się do Ciebie, jesteś tak głupia czy tylko udajesz ? 

to moze nie powinnas cytować mnie jeśli nie do mnie koment?

Gość Gosc
25 minut temu, Gość pytam napisał:

To ci już odpowiedzielismy, ze ojciec nie może wziąsc od samego początku nawet nie ma takiej opcji. A nadal pytasz jak ma wziąsc. Pisaliśmy dopiero po 14 tygodniach moze inaczej nie. 

Gość gosc
13 minut temu, Gość pytam napisał:

to moze nie powinnas cytować mnie jeśli nie do mnie koment?

Jednak jesteś. No dobrze, rozłożę Ci to na czynniki pierwszę bo widzę, że nieumiejętność wyszukania potrzebnych informacji w kodeksie nie wynika z chwilowej niedyspozycji, tylko permanentnego nieogarnięcia i braku umiejętnosci czytania ze zrozumieniem.  Napisałam "Natomiast nie rozumiem po co się decydować na dwójkę dzieci skoro od początku wychowuje je obca osoba  Jak masz potrzebę posiadania władzy prawnej nad kimś, ale nie do końca chce Ci się nim zajmować to sobie zaadoptuj zwierzątko na odległość, będziesz wysyłać kasę raz na jakiś czas odwiedzisz i będziesz zadowolona, nie trzeba od razu płodzić dziecka." co odnosilo się do komentarza innej Pani (który pewnie też był prowokacją), która napisała, że po 7 tygodniach oddała dziecko niani żeby wrócić do pracy, a teraz jest w drugiej ciąży i zrobi tak samo. Ty odpisałaś, że wyzywa się ludzi chcących mieć dzieci. Więc odpisałam, znowu odnosząc się do tamtej Pani, że ktoś kto chce mieć dzieci nie kombinuje jak najszybciej się go pozbyć żeby wrócić do pracy. Tyle, nie odnosiłam się do twojej sytuacji.