Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Norweżka

Jade na szmacie i jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość Norweżka

Hej pozdrawiam wszystkie madki polki

Jadę na szmacie w norwegii

dzieciaka ( 9 letnią bachorzycę ) zostawiłam babciom łoży na niego tatuś i babcie, ja zarabiam na siebie i  właśnie piję drinka z palemką na taiti

A wy dalej w PL na mopsach i 500 + pozdrowionka;) macham do was moimi hybrydami za 500 koron buziaki

P.S zbieranie kondomów po Norwegachi sprzątanie ich domków nie jest takie złe w porównaniu do wychowania pyskującej prawie-nastolatki

Odłożyłam już pół miliona na konto (jestem konserwatorką powierzchni od pół roku) i jak wrócę kupuję willę pod warszawką

Pozdrowionka

MADKI :****

Gość ona

Hej i ja sprzątam, wyjechałam do hotelu do Niemiec, bo w PL skończyłam budownictwo na politechnice mam inżyniera, i skończyłam także inżynierię informatyczna podyplomowe i w polsce proponowali mi 7 tys netto.

Co to jest jak w niemczech zaraniam 12 tys ;) Dzięki sprzątaniu wiem że żyję. Nie opłaca się uczyć.

Dziecko też zostawiłam rodzinie.

Schudłam 15 kg, mam pieniadze dla siebie. Na dziecko łoży tatuś i babcie a ja właśnie szykuję się na imprę  z koleżankami;)

Pozdrawiam wszystkie uwięzione Madki Polki!

Gość Gość

A później będziesz jechać na sałacie, zeby ta wille utrzymać. Ja kiedyś też sprzątałam. Uważam,że żadna praca nie hanbi, ale często uswiadamialam sobie ze w tym oto szpitalu jestes na najniższym stanowisku i zbieram smieci, brudne pieluchy i myje kibel praca nie hanbi, ale czulam sie z tym bardzo źle. Dodatkowo po 2 latach zaczęły się problemy z kręgosłupem, rękami i rwa kulszowa. Także ta prace trzea zmienić, bo wykańcza fizycznie o psychicznie. Na domkach dostajesz od razu zastrzyk gotówki, ale po 2-3 domkach kręgosłup piszczy. Także nie czaruj. Z dala od rodziny, dziecka myjesz kible. Wysylasz pewnie z frustracji

Gość Eger

Moja hytte i dom tez sprzątają polki Na początku bylo mi troche głupio je zatrudniać ale czytając to co piszesz wierzę ze postapilam słusznie skoro dobrze ci sie żyje to im pewnie też.

Gość norweżka

Nie miej wyrzutów sumienia. Dziewczyny rzucajcie studia. Sprzątać jest naprawdę zajebiście. Liczycie tylko kasiorę ;)))

Gość aaa

Wow