Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xxxx

Czy jakaś kobieta miała krwawienie w ciazy

Polecane posty

Gość Xxxx

Witam, 

Jestem kilka dni po okresie, okres dostałam 3 dni za wcześnie, był normalnie długi czyli 6 dni tak jak zawsze mam, ale bardziej skapy a kreq miała dziwny kolor malinowy a nie żywoczerwony. No ale nie przejęłam się tym, dopiero teraz sobie o tym przypomniałam, gdy doszły kolejne objawy. Ciągle jem, mam zachcianki na różne jedzenie, nie mogę się najeść dosłownie. Nigdy tak nie miałam. Nie jestem zarlokiem i zazwyczaj normalna dla mnie porcja zaspokaja mojcglod na długo. Nigdy nie podjadalam między posiłkami dlatego dla mnie to dziwne. Nie schizuje odnośnie ciąży bo tak jak mówiłam, zapomniałam całkowicie o tym że ten okres był dziwny, przypomniałam sobie dopiero jak zaskakuje sama siebie odnośnie preferencji zywieniowych

Pytanie do kobietę które krwawily w ciąży bo wiem że tak się zdarza, jak u was wyglądało to krwawienie

Z góry dziękuję za odpowiedzi:) 

Gość Bomba

U mnie tylko raz w 3 miesiacu. Drobne plamienie ktore trwalo kilka godzin.

Gość coraz durniejsze sa te bab

ale potwierdzilas ciaze?zrobilas test? bete? czy sobie ja uroilas bo zaczęłaś zrec??

Gość Gosc

Kolejny temat typu czy mogę być w ciąży... Może warto iść do ginekologa jak normalny człowiek? 

Gość gosc

Normalny człowiek przed lekarzem robi test ale autorka woli jak widać gdybanie. 

Gość Xxxx
5 minut temu, Gość gosc napisał:

Normalny człowiek przed lekarzem robi test ale autorka woli jak widać gdybanie. 

Tak jak mówiłam nie podejrzewałam ciąży i w sumie wciąż nie podejrzewam, ale wiadomo że różnie bywa. Nie szłam do gin i nie robiłam testu bo nie myślałam o żadnej ciąży. Chciałam po prostu zapytać jak takie krwawienie w ciąży wygląda ale tak jak powiedziałam, temat skierowany do kobiet które krwawily w ciąży, więc jeśli nie macie nic do powiedzenia w temacie to zegnam:) 

Gość Gość

Miałam 5 dniowe krwawienie,  nawet mi nie podpadlo,  że to nie okres.  Może było troszkę bardziej skąpe, byl o jeden dzień krótsze niż zwykle.  Zorientowałam się dopiero w 9 tygodniu,  jak nie przyszedł kolejny okres i miałam mdłości i byłam senna.  A to moja 3 ciąża i sama się dziwię, że się nie zorientowałam. 

Gość Gosc

A co Ci z tego ze ktoś powie jak miał? Możesz mieć tak samo i np nie być w ciąży. Każda kobieta jest inna. Nie łatwiej iść do apteki i rano zrobić test? Wg mnie łatwiej. 

Gość Gość

Krwawiłam kilka razy, nie przypominało to ani trochę miesiączki, nie trwało nawet tyle samo, ta krew była inna i nie w terminie kiedy miałaby się pojawić.

Gość 😂😂😂

Zaczęła więcej żreć i mysli, że w ciąży jest 🤨😂😂😂