Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łobuziara

Jaka jest dopuszczalna różnica wieku pomiędzy kobietą a mężczyzną?

Polecane posty

Gość gość
23 godziny temu, Gość Łobuziara napisał:

Czy istnieje jakas granica czy to nie ma największego znaczenia? Lepiej jak facet jest starszy o pare lat czy młodszy? 

To zależy czy do związku, czy do kilkakrotnego seksu. Miałem naście lat młodszą.

Gość Gość
27 minut temu, Gość mrowaaaaa napisał:

moim zdaniem największe szanse na stworzenie  długotrwałego związku mają osoby zbliżone wiekowo. 

Romans z młodszym o 7, 8 i więcej lat facetem może być fajny, ale nie oszukujmy się...jak będziemy miały 40 lat nie będziemy już dla niego takie atrakcyjne jak jego rówieśniczki i młodsze od niego. Te fascynację starszymi kobietami to faceci przeżywają tak do 35 roku życia...potem patrzą się na młodsze.

Zaraz ktoś napisze, że facet w naszym wieku przeciez też może nas zdradzić z młodszą. No tak, ale młodszy będzie mieć ku temu więcej okazji i możliwości. 

Ja to już napisałam. Nie chodzi o okazje i możliwości a charakter. Chcesz mieć mężczyznę, który nie zdradzi, bo nie leży to w jego charakterze, czy takiego, który będzie marzył o tym, by Ciebie zdradzić i usilnie do tego dążył, ale nie będzie miał okazji?
Z tego, co zauważyłam, starsi mężczyźni są bardziej skłonni do zdrady.

Gość QQQ
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ja to już napisałam. Nie chodzi o okazje i możliwości a charakter. Chcesz mieć mężczyznę, który nie zdradzi, bo nie leży to w jego charakterze, czy takiego, który będzie marzył o tym, by Ciebie zdradzić i usilnie do tego dążył, ale nie będzie miał okazji?
Z tego, co zauważyłam, starsi mężczyźni są bardziej skłonni do zdrady.

Dokładnie, tu nie chodzi o wiek a o charakter. Starszy może być psem na baby i zdradzi jak tylko nadarzy sie okazja a młodszy może nie chcieć zdradzać i będzie wierny do końca. Może być też odwrotnie. Stereotypy są mocno zakorzenione a prawda zawsze jest gdzies po środku. 

Gość Po 40ce
6 godzin temu, Gość mrowaaaaa napisał:

moim zdaniem największe szanse na stworzenie  długotrwałego związku mają osoby zbliżone wiekowo. 

Romans z młodszym o 7, 8 i więcej lat facetem może być fajny, ale nie oszukujmy się...jak będziemy miały 40 lat nie będziemy już dla niego takie atrakcyjne jak jego rówieśniczki i młodsze od niego. Te fascynację starszymi kobietami to faceci przeżywają tak do 35 roku życia...potem patrzą się na młodsze.

Zaraz ktoś napisze, że facet w naszym wieku przeciez też może nas zdradzić z młodszą. No tak, ale młodszy będzie mieć ku temu więcej okazji i możliwości. 

Bliżej mi 50ki niż 40ki i jakoś młodszy partner wymienić mnie nie chce. Nigdy nie fascynował sie starszymi od siebie ale od czasu jak jest ze mną nie chce być z młodszą. Możliwe, że jestesmy wyjątkiem bo nawet ludzie, ktorzy nas mało znają i widzą pierwszy raz to mówią , że jestesmy bardzo za sobą.