Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanie z mezem

Kochanie z mezem

Polecane posty

Gość Kochanie z mezem

Mam pytanie tylko szczerze 

Jak często kochacie się z mężem 

Gość ntdsrtd

Cały czas go kocham, on mnie chyba też. 😉

Gość Lukrecja

3-4 razy w tygodniu. Czasami 2 razy dziennie.

Gość Kix

2-3 razy w tygodniu . 

Gość Kochanie z mezem

Zawsze kiedy chce chocasz dzieci nam na głowę wchodzą a mąż dużo pracuje bo go kocham i okazuje kochanemu mężowi uczucia do niego 

Gość Kochanie z mezem

Zawsze co weekend choć wiem że jest zmęczony bo pracuje ciężko ją też pracuje ale zawsze się kochamy i w łóżku nie mamy chamulcow 

Gość kwiatuuuszek1

my jestesmy 11 lat po slubie i ostatni raz uprawialismy sex w listopadzie zeszlego roku 😞 maz twierdzi, ze po prostu nie ma ochoty. Baby zadnej nie ma - po proacy od razu dodomu przychodzi, nigdzie sam nie wychodzi, telefon zawsze na widoku trzyma , nie chowa go. 
Nie wiem czy wiek ( ma 45 lat) czy co. Ja mam 40 lat i straszny apetyt na sexx ale nie mam go z kim uprawiac. 😞 Zazdroszcze wam, ze mezowie sie z wami chca kochac nawet 2x dziennie , ja nie mam takiego szczescia chociaz wczesniej bylo 2-3x na tydzien a teraz taka posucha. 

Gość Makak
16 minut temu, Gość kwiatuuuszek1 napisał:

my jestesmy 11 lat po slubie i ostatni raz uprawialismy sex w listopadzie zeszlego roku 😞 maz twierdzi, ze po prostu nie ma ochoty. Baby zadnej nie ma - po proacy od razu dodomu przychodzi, nigdzie sam nie wychodzi, telefon zawsze na widoku trzyma , nie chowa go. 
Nie wiem czy wiek ( ma 45 lat) czy co. Ja mam 40 lat i straszny apetyt na sexx ale nie mam go z kim uprawiac. 😞 Zazdroszcze wam, ze mezowie sie z wami chca kochac nawet 2x dziennie , ja nie mam takiego szczescia chociaz wczesniej bylo 2-3x na tydzien a teraz taka posucha. 

Mam dokładnie to samo

Gość Gramofon

My 15 lat razem i ostatnio bylo jakies 35tygodni i 3 dni temu :D przynajmniej tyle wyszlo na podstawie pierwszego Usg

Gość kwiatuuuszek1
1 godzinę temu, Gość Gramofon napisał:

My 15 lat razem i ostatnio bylo jakies 35tygodni i 3 dni temu 😄 przynajmniej tyle wyszlo na podstawie pierwszego Usg

zazdroszcze Ci bardzo . Moj maz nie chce miec dzieci 😞 

Gość Gość

Ostatnio wcale bo jestem w ciąży i mamy zakaz 😞

Gość Gość ja

Raz w miesiącu, czasem kilka razy w miesiącu. Oboje mamy ochotę,ale zbyt ostro i czesto się kłócimy, żadne nie odpuszcza i z tego to wynika. Bo jak sobie pomyśle o tych kłótniach,to momentalnie mi się odechciewa z nim seksu. 

Gość Kochanie z mezem

My zawsze kiedy jest okazja najczęściej jak dzieci śpią a mamy je małe 

Mąż pracuje ciężko jak są nadgodziny to je bierze a ja zostaje w domu jak przychodzi z pracy po drugiej zmianie to czekam na niego i się kochamy choć mam do pracy na rano w ten sposób okazuje ze go kocham bo chłopy potrzebują chulosci żony to są przecież też dzieci kocham swojego męża