Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Związki

chłopak i brat

Polecane posty

Gość Związki

Cześć, 

mój chłopak bardzo lubi mojego Brata i chciałby, żebyśmy razem jeździli na wakacje- ja, mój chłopak, mój Brat i Jego dziewczyna. Problem w tym, że mnie wakacje z Bratem męczą. Ona bardzo lubi ze mnie żartować, stara się być śmieszny moim kosztem. Rywalizuje ze mną, krytykuje i nigdy nie zgadza z moim zdaniem. Nie przepadam za tym, wakacje  z Nim mnie męczą, nie odpoczywam w Jego towarzystwie.  Staram się rozmawiać o tym z moim chłopakiem, ale On uważa, że przesadzam, On się ze szwagrem dobrze bawi. Cieszę się, że się lubią, ale tez chciałabym się dobrze czuć na wakacjach. I zupełnie nie wiem jak ugryźć ten temat. Czy Was starsi Bracia tez tak wkurzają? Co robić?

Gość Monika

Z jednej strony to dobrze, ze sie dogaduja, a z drugiej rozumiem Cie doskonale.

Jedyne rozwiazanie to podzielic wyjazd na polowe: raz w wiekszym gronie, a raz tylko we dwoje (chlopak powinien zrozumiec,ze chcesz byc tylko z nim). Albo co drugie wakacje/ferie naprzemiennie.

Starsi bracia bywaja upierdliwi i przekraczaja granice, zapominaja ze jestesmy doroslymi kobietami, co niesie mase zenujacych sytuacji. Ale przeciez sa tez plusy :)

Mysle, ze jak nacieszysz sie chlopakiem, to docenisz urok wyjazdow w iekszej grupie :)

Poza tym z wiekiem bedzie coraz lepiej w Waszych kontaktach :)

Gość Zoo

Może podoba mu się dziewczyna brata?