Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nice123

Ginekolog,położna ciąża Lublin luxmed

Polecane posty

Witam.Mam pytanko czy któraś z mam mogłaby mi polecić jakiegoś dobrego sprawdzonego i kontaktowego ginekologa najlepiej z doświadczeniem położniczym.Jestem pierwszy raz w ciąży i zależy mi na kimś kto dobrze poprowadzi ciąże i będzie się faktycznie angażował i zlecał dokładnie badania.Dobrze by było żeby potrafił dobrze wytłumaczyć co i jak kiedy robić jeśli chodzi o badania i miał dobry kontakt z pacjentem żeby nie było dodatkowego stresu.Za wszelkie informacje z góry dziękuję.

Gość Gosc

Dr Jedliński przyjmuje na Jutrzenki na nfz. Świetny profesjonalista, tylko w dniu wizyty trzeba sie nasiedzieć, bo dużo kobiet ciężarnych do niego chodzi, a wizyty są dokładne. Ja miałam ciąże zagrożoną i czasem przyjmował mnie dodatkowo w szpitalu na Kraśnickich gdzie też pracuje. W trakcie porodu miał dyżur i często zaglądał. Po porodzie na drugi dzień przyszedł sprawdzić co u dziecka i u mnie. Polecam

Gość Gosc

W tej samej przychodni pracuje kobieta chyba Stupak. Raz miałam u niej wizyte i radze ją omijać z daleka. Okropne rzeczy mówiła typy: póki co serce dziecka bije. Straszna baba, która pracuje na Staszica