Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet może wykorzystać facetke

Polecane posty

Gość gość

np seksualnie, jak myślicie?

Gość Gość

Facet ? A skąd nigdy w życiu 

Gość gość

no wlasnie kurde bo to sie mowi wykorzystana i wykorzystana, a wes tu wykorzystaj samice

Gość Gość

Wiesz coś o tym Bolek, prawda?

Pisałeś na innym wątku ze sam poniżales kobiety udając związek żeby sobie bzykac, a potem rzucałeś je jak śmieci!

45 minut temu, Bolek napisał:

Nie da się wykorzystać sexualnie kobiety, trzeba by ją złapać i związać ale wtedy jest to gwałt. Dwoje ludzi idzie do łóżka dobrowolnie i bez żadnego przymusu, z tym że mężczyzna dla przyjemności a kobiety w celu uzyskania tego czego chcą czyli związku, ślubu... Jeśli im wyjdzie wtedy mówią że szły dla przyjemności ale jak związku po seksie nie ma to by nie wyjść na łatwe i puszczalskie mówią że to mężczyzna je wykorzystał a nie one dały tyłka.

Czyli podsumowujac wypowiedz: faceci wykorzystują naiwność kobiet.

Gość Pieszczoch

Seksualnie? Oczywiście, to on swoje zdrowie w jej pipkę pcha, to jego soki ją wypełniają, to on po wszystkim się czuje, jakby wagon węgla rozładował :D

Gość Pieszczoch
Przed chwilą, Gość Pieszczoch napisał:

Seksualnie? Oczywiście, to on swoje zdrowie w jej pipkę pcha, to jego soki ją wypełniają, to on po wszystkim się czuje, jakby wagon węgla rozładował :D

Ona po wszystkim piórka otrzepie i spoko, czy może się czuć wykorzystana? To on jest wykorzystany :D

Gość Gość
1 godzinę temu, Bolek napisał:

Kobieta chciała mnie zlapać, nie miała nic innego do zaoferowania jak swój tyłek więc mi go chętnie dawała z własnej inicjatywy, jeśli jednak złapać się nie dałem tzn że ją poniżam? Nie udawałem związku bo go z nią nie chciałem.

Jedna kobieta???

Ciekawe!

Chwaliłes się ze po rozwodzie ściągnąłes do domu do dymania tabuny małolatek, mężatek i zwykłych naiwnych dziewczyn. Dobrze wiedziałeś ze one chcą związku a jakoś przed seksem nic im nie mówiłeś że ty nie chcesz, że chodzi ci tylko o seks, bo wiedziałeś ze wtedy nic nie dostaniesz.

Więc zamknij już ten swój kłamliwy ryj, bo rzygać się chce od tej twojej hipokryzji!!!

Założę się że jeszcze co niedziela do kościółka latasz, no bo przecież przykładny,' prawy polski mężczyzna jesteś, prawda???

3 godziny temu, Bolek napisał:

Ryj to ty masz. Mam żonę więc chciałem związku i to im mówiłem, a że podobna tobie ...ka po zobaczeniu że się nieźle może urządzić pierwsze co robiła to wskakiwała mi na dyszel w nadziei że wezmę ja za żonę to chętnie korzystałem. Takich dajek nikt za żony nie chcę a one wciąż uparcie dosiadają kolejnych facetów, nie uczą się na błędach. Jak nie masz mężczyźnie do zaoferowania nic poza szparą to nie dziw się że cię przeleci i pogoni. A widać ciebie bardzo to boli, przyznaj się ilu cię zaliczyło i olało?

Nie do mnie pisales odpowiedz.

Nikt nigdy mnie nie olal

Dwa zdania wyżej tak tylko w kwestii wyjanienia 😉

Meritum: masz bardzo periotywna postawę wobec kobiet. Szowinizm aż kipi z wypowiedzi. Słabe to trochę 

do tego dodajmy że przesiadujesz na forum dla kobiet - dla kobiet!!!!!

chcesz sie wyladowac ?

-siłownię, biegi, rower bądź siłownię polecam 😉

-ewentualnie zmień pracę na  "bardziej wymagającą "

Może pomoże.....

Gość ortografia

Jak juz, to "pejoratywna" postawe, tumanico, co zreszta w tym kontekscie nie pasuje. Zenada.

3 minuty temu, Gość ortografia napisał:

Jak juz, to "pejoratywna" postawe, tumanico, co zreszta w tym kontekscie nie pasuje. Zenada.

Na pewno wypowiedz ta bedzie rzutowala na mą przyszlosc hahaha 

wqrwiaja mnie niektóre postawy i wyrażam opinię - zalogowana 

nie filtruje myśli i słów wtedy mózg hahaha 

nie edytuje nic a nic bo w wypowiedziach sa emocje

spróbuj kiedyś 😉

Gość Gosc
4 godziny temu, Bolek napisał:

Ryj to ty masz. Mam żonę więc chciałem związku i to im mówiłem, a że podobna tobie ...ka po zobaczeniu że się nieźle może urządzić pierwsze co robiła to wskakiwała mi na dyszel w nadziei że wezmę ja za żonę to chętnie korzystałem. Takich dajek nikt za żony nie chcę a one wciąż uparcie dosiadają kolejnych facetów, nie uczą się na błędach. Jak nie masz mężczyźnie do zaoferowania nic poza szparą to nie dziw się że cię przeleci i pogoni. A widać ciebie bardzo to boli, przyznaj się ilu cię zaliczyło i olało?

Jak facet uwaza tak o kobietach i pisze w ten sposob o nich to z pewnoscia nie jest dobrym kandydatem na meza i ma sklonnosci do przemocy werbalnej wiec inteligentny czlowiek mimo uczuc ktore mogl zywic do obrazu w gloeie o tej osobie natychmiast powinirn odstapic od znajomosci z taka osoba oraz pozwolic jej zgnic w samotnosci bo kto nie szanuje innych nie zasluguje na szacunek i powinien byc poddany izolacji az zrozumie swoj blad lug zgnije w samotnosci jesli nie zrozumir. Nie mam nic wiecej do dodania. Dziekuje za uwage.