Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda2345

Dlaczego kolega tak zareagowal?

Polecane posty

Gość magda2345

Ostatnio rozstalam sie  z chlopakiem,powiedzialam o tym koledze bo akurat zagadał a ja nie miałam humoru. Wytłumaczyłam dlaczego bez wdawania sie w szczegóły..

Jego reakcja mnie troche zdziwiła bo dopytywał sam co i jak, kiedy to było, jak było,tez dopytywał czy  kocham ex... mowil o nim zle, ze on jest taki glupi ze mnie stracil...ze mogl mnie miec i mimo to nie zadbal i nie docenil. . ze on byłby dla mnie inny i mocno by mnie kochał 😉 myslicie ze to zwykle pocieszenie czy jednak on chce czegos wiecej , oczywiscie oczekuje szczerosci

Gość Ygvb

Mozliwe ze czuje cos wiecej skoro powiedzial ze on bylby dla Ciebie innny

Gość Gość

Tez odnoszę wrażenie, że czuje do Ciebie coś więcej. Pyta o Twoje uczucia do ex-a i reklamuje siebie.

A tak z ciekawości podoba Ci się ?

Gość +++
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Tez odnoszę wrażenie, że czuje do Ciebie coś więcej. Pyta o Twoje uczucia do ex-a i reklamuje siebie.

A tak z ciekawości podoba Ci się ?

Na pewno jej się nie podoba, bo gdyby jej się podobał, to by nie było tego pytania, tylko od razu by się z nim umówiła.

Gość gość
1 minutę temu, Gość +++ napisał:

Na pewno jej się nie podoba, bo gdyby jej się podobał, to by nie było tego pytania, tylko od razu by się z nim umówiła.

Nie wszystko jest czarne albo białe.

Gość ania
50 minut temu, Gość magda2345 napisał:

Ostatnio rozstalam sie  z chlopakiem,powiedzialam o tym koledze bo akurat zagadał a ja nie miałam humoru. Wytłumaczyłam dlaczego bez wdawania sie w szczegóły..

Jego reakcja mnie troche zdziwiła bo dopytywał sam co i jak, kiedy to było, jak było,tez dopytywał czy  kocham ex... mowil o nim zle, ze on jest taki glupi ze mnie stracil...ze mogl mnie miec i mimo to nie zadbal i nie docenil. . ze on byłby dla mnie inny i mocno by mnie kochał 😉 myslicie ze to zwykle pocieszenie czy jednak on chce czegos wiecej , oczywiscie oczekuje szczerosci

Ale z ciebie głupiutka, pusta ob/ciągara ! A tego twojego kolegi też żal, żałosny desperat z samooceną na poziomie płyty chodnikowej, sperma mu mózg zalała, słaby psychicznie neurotyczny i niedojrzały dzieciak, już psy wiesza na ex bolcu żeby się podlizać !