Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Oglądacie Wieczną Miłość na TVP1 ???

Polecane posty

Gość gosc

Generalnie nie znoszę takich seriali, ale ta wyjątkowo bardziej przypomina kryminał niż mdłą telenowelę 😄  I wciągnęła mnie.

Gość goscik

kemal jest bardzo przystojny

Gość esra

Ja oglądam ciekawy serial uwielbiam emira nihan leyle własciwie obsada jest šwietna jedyna postać ktorej nie moge znieść to zeynep aktorka piekna ale postać ktorą gra jest nie do zniesienia tak zakłamanej ... to chyba w żadnym innym serialu nie widziałam

Gość Marta

Mam to samo z zeynep ze wszystkich negatywnych charakterów tylko ona działa mi na nerwy głównie bieganiem za emirem który ostentacyjnie ją olewa nawet nie próbując udawać a ta ...ka zamiast unieść sie honorem to upadla sie przed nim jak jakaś karyna z wiejskiej dyskoteki i wszystko po to żeby ją przeleciał i olał po raz 10000000 ile można to oglądać czy ta dziewczyna nie ma szacunku do samej siebie?oglądałam już całość na yt cały serial zeynep będzie sie poniżać pod koniec to będzie szczyt wszystkiego jak będąc w ciąży z emirem będzie wręcz żebrała o ślub a on za każdym razem będzie mówił że nigdy nie zostawi żony i żeby zeynep przestała żyć złudzeniami nawet powie że chce jej zabrać dziecko i wychować z żoną