Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malusia

Pierwsze branie tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość Malusia

Hey! Mam prawie 18 lat. Ginekolog przepisał mi tabletki antykoncepcyjne Angiletta. Z moim chłopakiem chcemy uprawiać sex i on chce skończyć we mnie. I teraz pytanie: od kiedy możemy tak się kochać i czy jest spore prawdopodobieństwo że znajdę w ciążę? Nigdy wcześniej nie brałam tabletek antykoncepcyjnych a ginekolog niezbyt mi to wytłumaczył.

Gość aza

Poczytaj ulotkę tabletek tam powinnaś mieć napisane od kiedy jesteś zabezpieczona.

Gość Ewka

Ja polecam naturalne metody antykoncepcji bo dla mnie tabsy sa mega szkodliwe, kupilam sobie ostatnio cyclotest i jestem bardzo zadowolona ;)

Gość XYZ

XD proszę Cię nie licz na naturalne metody haha, bo możesz niestety się rozczarować. Bierz tabletki, w Twoim wieku lepiej o spokój w głowie, po co Ci dodatkowe zmartwienia. Jeżeli weźmiesz tabletkę pierwszego dnia okresu to jesteś odrazu chroniona (jednoskładnikowe tabletki), ale nie wiem jakie Ty masz. Zawsze czyta się ulotkę. Tam masz napisane co i jak, jak stosować, co zrobisz kiedy zapomnisz wzią≥c dawki itd. 

Gość Sasza120

Ja po ciąży nie wróciłam do tabletek bo zrobiły mi bałagan z równowagą cykli. Postawiłam na naturalna antykoncepcję i nie żałuję. Używam komputera cyklu myway- kupiłam go na stronie naturalnaplodnosc. 

Gość Irka21

Posiadam z tej strony Afrodytę tester owulacyjne ze śliny i też się sprawdza 🙂 Poczytaj ulotkę, na pewno będzie pełna informacja, pytaj lekarza ,bo oni z sami siebie to mało mówią 🙂 Ale może spróbuj też naturalne metody, jak nie czujesz się pewnie z tabletkami:) Ja biorę mase różnych tableteczek na inne schorzenia, wię csię cieszę z tego testera  i u mnie się sprawdza🙂