Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezki orzech

Co robic, gdy nie jestem hetero?

Polecane posty

Gość ciezki orzech

Od dawna to wiedzialam, nigdy nie interesowalam sie chlopakami, potrzeby seksualne przyszly dopiero ok.18 roku zycia,chyba bardziej wywierane presja spoleczna, a takie indywidualne (lub tak mi sie wydaje) pojawily sie ok 21 roku zycia. Teraz mam 25. Chlopaka mialam, w inne zwiazki nie wchodzilam choc krecilam z paroma. Faceci to odmiana pod tym wzgledem ze nie rywalizuja o facetow, bywaja bardziej dyskretni (plotkarze tez sie zdarzaja ale od razu ich skreslam, nie lubie plotkowac), moge ich podziwiac czasem ale na pewno nie jestem z tych uleglych babek ktore faceta stawiaja na piedestale. Jestem rozsadna, dosc madra,mam wiele zainteresowan.

Byl czas ze na sile probowalam szukac meza, ale zaden mi nie pasowal i stwierdzilam ze jednak nic na sile, nie bede sie meczyc.Odpuscilam sobie juz bajki o milosci a okazalo sie ze i na rozsadek nie pasuje mi nikt z tych ktorych poznalam. O facetow nigdy nie bylam zazdrosna, nawet jesli sie z kims spotykalam,meczylo mnie ich narzucanie sie,chetnie oddawalam ich kolezankom. Kiedys myslalam ze moze to duza niezaleznosc, ale wiem juz na pewno ze nie jestem hetero,nie chce oszukiwac siebie ani faceta. Nie chce sie meczyc.Nie wiem co robic...szukac geja na przykrywke?poradzicie?

Gość !!!

Żyć swoim życiem i nie przejmowac sie a polskich homofobow moec gleboko w dupie. Ja jestem osoba trans (facetem w ciele kobiety) i mam w dupie co kto o mnie myśli, jestem w udanym zwiazku z dziewczyna. : ))