Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia

ZWIAZEK Z STARSZYM FACETEM

Polecane posty

Gość julia

Czy waszym zdaniem zwiazek 15 latki z 21 latkiem to cos zlego?

Jak byscie zareagowali na wiesz o tym ze wasza corka, lub osoba wam bliska w takim wieku  jest wlasnie w takim zwiazku?

Gość Mmmm

On da ci orgazm po całości ale później zobaczysz jak dziadziaje z wiekiem. A poza tym jak ktoś się dowie do pójdzie siedzieć bo to pedofilia

Gość julia
3 minuty temu, Gość Mmmm napisał:

On da ci orgazm po całości ale później zobaczysz jak dziadziaje z wiekiem. A poza tym jak ktoś się dowie do pójdzie siedzieć bo to pedofilia

Mnie nie chodzi o orgazm tylko o chodzenie na spacery. Zrobić dobrze to ja sama sobie umiem zrobić palcem.

Gość Madzia
2 godziny temu, Gość julia napisał:

Czy waszym zdaniem zwiazek 15 latki z 21 latkiem to cos zlego?

Jak byscie zareagowali na wiesz o tym ze wasza corka, lub osoba wam bliska w takim wieku  jest wlasnie w takim zwiazku?

21-latek to niedojrzały dzieciak a nie żaden "starszy facet". Może tobie to imponuje bo ledwo od ziemi odrosłaś i sama masz siano w głowie jak typowa nastolatka z gimnazjum.

Gość julia
2 minuty temu, Gość Madzia napisał:

21-latek to niedojrzały dzieciak a nie żaden "starszy facet". Może tobie to imponuje bo ledwo od ziemi odrosłaś i sama masz siano w głowie jak typowa nastolatka z gimnazjum.

Czytaj dokładnie. To nie chodzi o mnie ale o córkę kuzynki siostry mojej kuzynki.

Gość qwer

To nie żaden probelm ja widzialem związki młode dziewczyny z dziadkami ale tylko dlatego że ci dziadkowie duża zarabią o tyle mają wygodniej ale muszą spełniać ich potrzeby seksualne albo coś innego 

Gość gość Kasia
3 minuty temu, Gość qwer napisał:

To nie żaden probelm ja widzialem związki młode dziewczyny z dziadkami ale tylko dlatego że ci dziadkowie duża zarabią o tyle mają wygodniej ale muszą spełniać ich potrzeby seksualne albo coś innego 

To nie chodzi o zarobki dziadków tylko o ich twarde, stale aktywne i sprawne siusiaki.

Gość gość

Nie warto taki związek szybko się rozpadnie. Niech lepiej poszuka chłopaka w swoim wieku.

Gość gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

Nie warto taki związek szybko się rozpadnie. Niech lepiej poszuka chłopaka w swoim wieku.

21 letni chłopak ma szukać chłopaka w jakim wieku?