Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

H6M6S6R

somsiady je'bane z gory halasuja

Polecane posty

jaka kur'wa trzeba byc, zadnego poszanowania ciszy nocnej, co za kur'wy xD najchetniej bym rozku'rwil wszystkich ale szkoda zycie marnowac na wiezienie ale gbydym wiedzial, no ja bym mogl wpasc i kazdego , kazdego bym mogl zaszlachtowac i nic bym nie poczul zadnej skruchy, zadneych wyrzutow sumienia ku'rwy je'bane

co za smieciem trzeba byc bez krzty kultury, jakby chcieli pokazac co to nie oni ze imprezuja i tacy fajni sa? ch'uj w du'pe takim cwelom je'banym, totalny brak kultury, nie zebym sam siedzial cichop bo slucham muzyki ale ku'rwa trzeba miec jakis szacunek do siebie a halasujac na pokaz sie go pozbywa....... zero szacunku dla takich smi'eci ludzkich

kur'wa 1 :42 w nocy a ku'rwy je'bane nic sobie z tego nie robia ze halas robia, trzeba szanowac ludzi a nie tak, bo automatycznie pozbywamy sie szacunku dla samego siebie zachowujac sie w ten sposob, niektorzym dziesiatki lat nie wystarczy zeby to pojac XDD co za sci'erwo.... mi nie chodzi ze mi halas przeszkadza ale uwazam ze ten halas jest robiony na pokaz zeby udowodnic ze jest sie cool imprezowiczem, prostactwo i tyle xD

trzeba miec jaja zeby gosci uciszac powiedziec ale ciszej bo tu ludzie moze chca spac, niektorym brak tych jaj i im obcy ludzie w domu trzode robia, potem cala odpowiedzialnosc spoczywa na gospodarzu beka w ch'uj xD

Gość google

Toszir ty nigdy nie bedziesz ruchał bo jesteś pedzio

Gość Filip

No jajeny masne prestiżowe...

ku'rwy je'bane juz ucichly , pewnie przeczytaly co tu o nich pisze w necie xD ten cfel je'bany glowa rodziny juz mi w ch'uj podpadl jeszcze za czasow ostatnich wakacji za sprawa swoich szwagrow ktorych nie potrafil ogarniac xD i teraz jest brany na dystans i liczony podwojnie ...... ru'ham was polaszki

ucichly juz kur'wy je'bane, teraz cichutko jak myszki siedza po moim poscie na kafe, wszyscy juz mnie znaja tu

goscie twoi narobili trzode i maja wyje'bane bo pojechali i teraz na tobie spoczywa wstyd, nie maja szacunku do ciebie bo pod twoim nazwiskiem nie krepowali sie robic trzode, lub ty nie masz szacunku do siebie bo im na to pozwalales, i jak sie teraz czujesz??? HAAAAAAAAAA HA HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAA

JAK MOZNA TAK HALASOWAC PO NOCACH TO TRZEBA NIE MIEC WSTYDU A TYM SAMYM SZACUNKU DO SIEBIE HHAAAAAA

Gość gosc

wejdz na maila ANONANIMO

tylko ten nie czuje wstydu co sie nie szanuje, jak ktos nie wstydzi sie halasowac, nie pomysli ze wku'rwia tym innych ludzi ktorzy z nim mieszkaja i nic sobie z tego nie robi to znaczy ze nie szanuje siebie i swojego nazwiska...

Gość Smakosz
10 minut temu, H6M6S6R napisał:

goscie twoi narobili trzode i maja wyje'bane bo pojechali i teraz na tobie spoczywa wstyd, nie maja szacunku do ciebie bo pod twoim nazwiskiem nie krepowali sie robic trzode, lub ty nie masz szacunku do siebie bo im na to pozwalales, i jak sie teraz czujesz??? HAAAAAAAAAA HA HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAA

Po ... pedale gadasz sam ze sobą? mlekiem z ...a sąsiada sie upiłeś😃

Gość :).
5 minut temu, Gość Smakosz napisał:

Po ... pedale gadasz sam ze sobą? mlekiem z ...a sąsiada sie upiłeś😃

ty jesteś z Kowbo? co te fajne tematy o trynie i innych zakladales/as? "mała" nick? lubię cie )

Gość Smakosz
11 minut temu, Gość :). napisał:

ty jesteś z Kowbo? co te fajne tematy o trynie i innych zakladales/as? "mała" nick? lubię cie )

Nie, nie jestem tym pedałem

50 minut temu, Gość gosc napisał:

wejdz na maila ANONANIMO

Nymph..