Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maggie

Nerwica Lękowa SOMATYZACYJNA POMOCY

Polecane posty

Witam

Nie wiem co się ze mną dzieje. Co chwilę mnie co innego boli. Leczę się u psychiatry i chodzę na terapie do psychologa.

Niedawno miałam żółtaczkę i oglądałam swój mocz, teraz już ta sprawa mnie nie interesuje bo teraz mam kaszel i na pewno zapalenie płuc.  

Czy ktoś przeżył coś podobnego i mógłby podzielić się swoimi radami,

POMOCY

Gość Celina

Lęk przed chorobą.

Ale to większość ludzi tak ma.

Pomyśl sobie,ze nie masz na wpływu na to co się wydarzy.Poddaj się i nie panikuj.

Polecam medytację na uspokojenie.Siadasz i starasz  się myśleć tylko o wdechu i wydechu przez kilka minut rano i wieczorem.

Dziękuję za odpowiedź. Musze spróbować tej medytacji.

Chyba mam jakąś paranoję, bo ze strachu dostaję prawdziwych objawów. Miałam objawy migotania przedsionków, całą lista tych objawów każdy po kolei to byłam ja. Poszłam do kardiologa i nic zdrowa. Ale nie potrafie sobie tego przegadać a jak lekarka powiedziała ze jestem zdrowa to już więcej nie obudziłam się w nocy z szalejącym sercem, Jetsem załamana. Mam 24 lata a mierzę ciśnienie 30 razy dziennie jak stara baba 😞

Gość gość

Somatyczna.

Gość Celina

Coś musiało się stać,że pojawił się lęk.Pamietasz kiedy to się zaczęło i dlaczego?

Kiedyś miałam takie lęki.Zaczęłam się modlić i czytać książki psychologiczne,najlepiej w formie wywiadu.Eichelberger Wojciech albo Miller Katarzyna...ich książki to balsam na duszę.

Gość India _ _
1 godzinę temu, Maggie napisał:

Witam

Nie wiem co się ze mną dzieje. Co chwilę mnie co innego boli. Leczę się u psychiatry i chodzę na terapie do psychologa.

Niedawno miałam żółtaczkę i oglądałam swój mocz, teraz już ta sprawa mnie nie interesuje bo teraz mam kaszel i na pewno zapalenie płuc.  

Czy ktoś przeżył coś podobnego i mógłby podzielić się swoimi radami,

POMOCY

To jest provo. Dołączono godzinę temu i próba. Tak? mam rację? Ale wszystko przed tobą...............

Gość India _ _
35 minut temu, Maggie napisał:

Dziękuję za odpowiedź. Musze spróbować tej medytacji.

Chyba mam jakąś paranoję, bo ze strachu dostaję prawdziwych objawów. Miałam objawy migotania przedsionków, całą lista tych objawów każdy po kolei to byłam ja. Poszłam do kardiologa i nic zdrowa. Ale nie potrafie sobie tego przegadać a jak lekarka powiedziała ze jestem zdrowa to już więcej nie obudziłam się w nocy z szalejącym sercem, Jetsem załamana. Mam 24 lata a mierzę ciśnienie 30 razy dziennie jak stara baba 😞

Tak to nie działa jak się rozchuśta serce że mija nagle w ciagu nocy i to jednej.

to tylko  demony   sie przyczepiły do kościoła nie chodzisz  i sie nie modlisz  tutaj  egzorcysta nuwi  o chorobach od 6 minutyhttps://www.youtube.com/watch?v=ERyMDNptNAc