Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krisa

Czy dać sobie z nim spokój ?

Polecane posty

Gość krisa

ostatnio znalazlam na fb mojego dawnego kolege ktory mi sie bardzo podobał ja jemu tez. Gdy bylismy malotami wyznal mi ze sie we mnie zakochal, ja jako malolata wystraszylam sie jego wyznania. Potem on wyjechal i drogi sie nasze rozeszly. Po jakims czasie znalazl mnie na nk, i zaczepil, gdy zobaczyl ze mam chlopaka, przestal ze mna gada  za jakis czas dodawal zdjecia ze swoja dziewczyna, ze mna nie chcial gadac. Gdy znalazlam go na fb, napisalam do niego pierwsza bedac pewna ze mnie oleje jednak.on sie odezwal. I zaczelismy pisac. Gdy dluzej nie odpisywal.przepraszal mnie itd. ale no wlasnie on nie pyta co u mnie, tylko odpowiada na moje pytania. Wczoraj do niego napiasalam ze fajnie sie gadalo i zeby sie trzymal. W jakims sensie z nim sie pozegnalam. Wtedy on zapytal sie mnie o cos takiego ogolnie, ja mu odpisala. On juz nic nie odpisywal i dzisiaj rano mi napisal znowu ze mnie przeprasza ale zasną bo fakt gadalismy dosc pozno. No i ja juz mu nic nie pisze,bo nie wiem co. On o nic nie pyta,a ja nie wiem czy w ogole zaczynac dalej rozmowe skoro on odpisal tylko tyle ze mnie przeprasza jw.Myslicie ze on nie jest zainteresowany rozmową?

Gość krisa

tylko nie doradzajcie żeby popuszczać szpary od razu bo ja nie z takich

Gość krisa

Jem kupy senegalskich poganiaczy bydła

Gość krisa
Dnia 20.02.2019 o 00:55, Gość polecamci napisał:

up

Gość ania

co bylo a nie jest nie pisze sie w rejsestr, nie zyj przeszloscia idz do przodu, masz chlopaka nie graj na dwoch frontach. Setntyment oczywiscie tez mam do paru osob, tego nie mozna zapomniec, ale  nie zostawie to co mam, bo kiedys cos bylo. Jak nie uklada sie tobie z chlopakiem to  zerwij z nim  i ewentualnie probuj. Nie lap dwoch srok za ogon. Zyczylabym powodzenia i urwalabym kontakt. Stawiam , ze odpisuje tobie  jak sie posprzecza z dziewczyna ,taka droga ewakuacjna jestes,  jezeli tobie to odpowiada brnij w to dalej. 

Gość krisa

Piszemy dopiero od wczoraj także raczej nie odpisuje przez kłótnie. Ogólnie jego ostatnie zdanie to sorry usnąłem. Gadalismy w sumie do późna. Zadne z nas nie zakonczylo rozm. to znaczy gdy ja chcialam sie pozegnac, zyczyc powodzenie wtedy on zacząl mnie o cos pytac..takze zadne z nas nie zakończyło rozmowy.

Gość ania

moze im sie nie uklada, zrobisz jak bedziesz chciala, ja bym uciela kontakt. Wiesz moj eks mi powiedzial, ze to ja powinnam byc jego zona przy moim mezu😎, ktory mial pretensje, ze nic nie odpowiedzialam, a mnie tak zatkalo, ze nie wiedzialam co powiedziec. Takie idealizowanie nie ma najmniejszego sensu, on ocenil mnie po wygladzie tak mysle ,bo niezle sie trzymam.Pisac z nim bym nie chciala, choc sentyment mam i trzyma sie tez calkiem dobrze😉.

Gość krisa

To ja go zaczepiłam bo chciałam z nim nawiazac kontakt.  Myślałam, że pociągnie rozmowe. Ostatnie jego zdanie to :przepraszam usnąłem.

Nic mu na to nie odpisałam, bo nie wiem czy jest sens coś do niego pisać.

Gość krisa

up

Gość karramba345

Widac rozmowa z toba byla tak ekscytujaca, ze az zasnal. Skoro nie ciagnie tematu tzn ze nie ma ochoty. Daj sobie czas i spokoj. Odezwie sie tl fajnie, jak nie to nie. Pisal z tobs jak z dawna kolezanka i nic wiecej, nie dorabiaj do tego jakies romantycznej historii. Ja pisze z kilkoma kolegami z mlodzienczych lat...

Gość krisa

Szkoda, kiedyś za mną szalał. Parę razy go wykiwałam niecelowo. Chyba tak zrobie, trzeba zachować chociaz odrobinę godnosci.

Gość fds

to odpowiadanie tylko  na twoje pytania...jakby uprzejmość, nic wiecej. Nie odzywaj się jakiś czas, zobacz czy on chce miec kontakt. bo wygląda na to , ze nie

Gość mmm
38 minut temu, Gość fds napisał:

to odpowiadanie tylko  na twoje pytania...jakby uprzejmość, nic wiecej. Nie odzywaj się jakiś czas, zobacz czy on chce miec kontakt. bo wygląda na to , ze nie

dokladnie

Gość gość
13 godzin temu, Gość krisa napisał:

tylko nie doradzajcie żeby popuszczać szpary od razu bo ja nie z takich

Od razu to moze nie, ale po 2-3 godzinach mogłabyś, po co go mają jajka boleć?

Gość www

Jak chcesz wiedziec co masz zrobic w tej sytuacji, co on o Tobie mysli, co czuje, czy bedziecie nadal razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl