Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rradkatt6

firma Tani Opał opinie - ekogroszek

Polecane posty

Gość rradkatt6

Chce zamówić ekogroszek z firmy tani opał bo mają siedzibę niedaleko mnie a ceny mają naprawdę dobre, można dużo zaoszczędzić. Ktoś z Was miał styczność z tą firmą? Jakieś opinie? 

Gość Martad8989

Mój szwagier tam zamawiał i nigdy nie narzekał wiec raczej polecam 

Gość iwonkaP

Ich węgiel jest też chyba dostępny w castoramie, takie worki z nieździewiedziem. Kupuje drugi sezon i potwierdzam, że są jest dobrej jakości. Suchy, bez popiołu, dobrze sie spala 

Gość Сука блять

Kilka lat temu wygrałem u nich na fb tonę węgla i muszę przyznać, że był bardzo dobrej jakości. Także mogę polecić. 

Gość martirencz

Ja jestem spod Zgorzelca i zawsze od nich zamawiam, mają dobre ceny, ekogroszek jest suchy i dobrze się spala. Dla mnie dużym plusem jest to, że jest zapakowany w workach przez co zawsze mam porządek w piwnicy i wszystko mniej sie brudzi 

Gość xxxcojko

Kupiłem w styczniu kilka worków ekogroszku i jest ok, teraz mam jeszcze więgiel i robi sie ciepło, ale już wiem, że w przyszłym sezonie grzewczym bede u nich na pewno zamawiać 

Gość Mariusz

Masakra, cena nie ma nic wspólnego z jakością, ten niedźwiedź, to nie ma prawa nazywać sie ekogroszkiem, bo nie ma wystarczającej kaloryczności i robią go z brunatnego węgla. 

Gość kazadiii

Polecam ten skład Sobianek, tu dostaniecie bardzo dobrej jakości wegiel, workowany albo luzem, co kto szuka. Z certyfikatami, zagraniczny i polski. Zamawiałem ekogroszek, polecam. Super się pali https://sobianek.pl/

Gość Anka

Oszukuja ludzi nie polecam

Gość jamrocha

Nie wiem czemu niby oszukują, masz jakieś podstawy? ja u nich zamawiałem na zimę teraz wegiel, z certyfikatem, z polskiej kopalni bardzo dobry węgiel. Mam porównanie bo wcześniej brałem na worki a marketach budowlanych węgiel mokry, źle się palił. Ten z Sobianek chwalę sobie https://sobianek.pl/