Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Dlaczego ludzie są tacy, że muszą mieć TERAZ kiełbasę wyborczą, a nie myślą o przyszłości?

Polecane posty

Gość Gość

Dlaczego ludzie mają takie myślenie "Carpe diem" i byle mieć teraz i wybiora PiS, a nie umieją sobie policzyć i nie myślą o tym, że udupią się w przyszłości i będzie hiperinflacja, ceny wzrosną w ciągu roku tak, że złotówka będzie warta 50 groszy, ale ludzie nie umieją myśleć. 

Gość gość

Mam nadzieję że PiS przegra i w wyborach do europarlamentu jak i w wyborach do parlamentu   w Polsce. Niemen śpiewał "ludzi dobrej woli jest więcej....." ja mam nadzieje że ludzi myślących jest mimo wszystko więcej.

Gość Gość

Niestety oni wygrają, bo ludzie są durni, nie myślą i łatwo ich kupić. To jest problem.

Przypisywanie Carpe Diem plebsowi świadczy tylko o tym jak blisko legniesz obok tego co starasz się ugryźć.

A co do tych partyjnych, politycznych gierek to PISS obnażył jak głupi jest naród polski. Absolutny brak instynktu samozachowawczego w tym narodzie, gorzej od narodów semickich. 

Gość że też się na to nabieraci

Bo należy zrozumieć, że demokracja to rządy ...ów. koniec - kropka

Idioci wybierają ...ów, żeby rządzili ...ami metodami dla ...ów odpowiednimi. Ot tak to działa