Gość gość Napisano Luty 26, 2019 Fototapeta do sklepu jest mi potrzebna. Znalazłam trochę tych wzorów w internecie i najbliżej jestem kupienia tej fototap.pl/fototapety-3d/fototapeta-nieskonczonosc albo tej .fototap.pl/fototapety-3d/fototapeta-kremowa-filigranowosc. Co wg was fajniejsze? Sklep z odzieżą, butami, galanterią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asienka85 0 Napisano Wrzesień 23, 2021 Fototapety są naprawdę super. Pokój w którym jest taka tapeta wydaje się o wiele większy. Bardzo fajne fototapety można zakupić lemonroom.pl Takie fototapety można używać praktycznie wszędzie w mieszkaniu. Pokój, kuchni czy przedpokój. Takie tapety pasują wszędzie .Bardzo szybka wysyłka, mega ceny. Sami zobaczcie. Ja osobiście polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JanKowal1 0 Napisano Czerwiec 1, 2023 Mogę Wam polecić stronę, gdzie znajdziecie bardzo interesujący artykuł na temat wykorzystania fototapety 3d podczas aranżacji wnętrz . Gdzie Wy szukaliście inspiracji podczas aranżacji Waszych wnętrz i dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach