Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Odkryłam, że mój chłopak obserwuje na instagramie ładne dziewczyny. Skończyć z nim?

Polecane posty

Gość Gość

Przejrzałam instagrama mojego chłopaka i zauważyłam, że ma mnóstwo ładnych, młodych dziewczyn, które wrzucają wyzywające fotki. Czasem dej im serduszka, ale nie widziałam, żeby coś komentował. Sam nie wrzuca żadnych zdjęć. Pokłóciłam się z nim o to. Bo już kiedyś miała instagrama i kazałam mu skasować, a teraz odkryłam, że na nowo ma i dalej obserwuje takie laski. On mówi, że tylko tak sobie patrzy, że nigdy by nie zagadał, nie zdradził, że nie dotknąłby innej. Nie wiem co o tym myśleć, czuję się zraniona i chcę odejść. On uważa, że ja przesadzam. Ja mam inne zdanie. Powiedzcie jak to wygląda obiektywnie z boku? Czy to powód do zerwania, że facet ma na isntagramie w obserwowanych prawie 200 ładnych dziewczyn?

Gość Sylwek

Jeśli jesteś ładna nie musisz się niczego obawiać. Chłopak na pewno ciebie nie zdradzi. Jeśli chodzi o dziewczyny z internetu to każdy normalny facet lubi sobie popatrzeć na te ładne. Na żywo również. Z tego powodu na ulicy oglądamy się za ładnymi dziewczynami. 

Gość +++

Dokładnie, nie ma się czego obawiać.

Gość Hejka

zostaw go

Gość Gość

Masz 13 lat? A gdyby obserwował sweet szczeniaczki to też byś myślała, że Cię zdradza?

Gość pravvda
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Masz 13 lat? A gdyby obserwował sweet szczeniaczki to też byś myślała, że Cię zdradza?

ALe szvzeniaczki to nie kobiety!!!111oneoneone. Jezeli jest ze mnao, to musze byc jedyna kobieta na jaka patrzy, bo inaczej jest wstrentnym h00jem!!!111

Cóż, niektóre kobiety niestety mają takie poglądy.