Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgredek12

Iść do psychologa?

Polecane posty

Jestem strasznie zazdrosna o swojego partnera ,robie wielkie klotnie gdy on spojrzy na inną, mimo że robi to mało kiedy,  zaczynam go nawet bic gdy on nie chce przyznać się do tego ze popatrzył. Mam zaniżoną ocenę ponieważ powiedział ze kiedyś patrzył na inne bo ja nie miałam takich włosów jak one ,często na początku związku opowiadał na moje pytania ze podoba mu się moja koleżanka albo że jakaś tam w pracy u nas jest najpiękniejsza, opowiadał ze jego gwiazda ma idealną figurę . Zmienił się już tak nie robi ale dalej mam kompleksy ze on woli inne ,kazałam mu odejść nie chciał powiedział ze jestem zbyt piękna aby odchodzić i zniesie te moje kłótnie.  Co robić?  Czemu tak się awaturuje o każdej patrzenie na inną 

Gość gość

Tobie może się wydawać wiele rzeczy po prostu ale on też z tego co napisałaś dolewa oliwy do ognia. Może taki jest ? Jedno jest pewne. Powinnaś się udać do psychoterapeuty i niekoniecznie to musi być spowodowane twoimi kompleksami. 

Gość Gosc

Idz do psychologa , a to zaczynasz go bic i w ogole , że dochodzi do rękoczynów jest nienormalne . 

Gość gość

🤑