Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Marta

W sobote koncze 30lat i spedze je sama :(

Polecane posty

Go艣膰 Marta

I jest mi cholernie smutno 馃槥

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Facet

Nie smu膰 si臋 ,bo mnie te偶 b臋dzie smutno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Facet

Jakbym聽 m贸g艂 to chcia艂bym by膰 przy Tobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To ja

5 lat temu tez ko艅czy艂am 30. Tez bylam sama bez nadziei. Dzis okazuje sie, ze ktos mnie kocha i chce byc ze mn膮. Dopiero teraz. Wiec glowa do gory! Zmien co艣 w swoim zyciu! Nie st贸j w miejscu. Ja zmienilam prace i zaczelam bardzo jezdzic na rowerze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dawid

Mog臋 z toba sp臋dzi膰 30 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moszrum

Nie b贸j nic. Bierz og贸rka z Lidla i jadziem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Trzydziestak

Kurde, mi te偶 w tym roku stuknie 30 na blacie i te偶 sam, w dodatku praktycznie od zawsze :(聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Facet

To mo偶e zrobimy dziewczynie jak膮艣 imprezk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Po co 艣wi臋towa膰 starzenie si臋?聽 Pewnie zabierzesz falszywe 偶yczenia na fejsie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Trzydziestak

Bo ja wiem?聽Nie ka偶dy lubi g艂o艣ne imprezy... Mo偶e lepiej jak膮艣 prywatk臋 w ma艂ym gronie, kt贸r膮 zapami臋ta na ca艂e 偶ycie聽聽馃槈聽Zreszt膮 najlepiej jakby si臋 autorka wypowiedzia艂a 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Te偶 sama obchodzilam swoj膮 trzydziestke.聽 By艂o mi cholernie smutno.聽 Zadzwoni艂 do mnie kumpel z 偶on膮 z 偶yczeniami i ona powiedzia艂a mi, 偶e 偶ycie zaczyna si臋 po 30, 偶ebym pami臋ta艂a.聽 Bana艂.聽 Ale oni si臋 poznali聽 聽jak mieli 31. I nied艂ugo potem pozna艂am swojego m臋偶a,聽 mamy dwoje dzieci,聽 nied艂ugo troje.聽 Wszystko si臋 super u艂o偶y艂o.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta

Nie mam fejsa wiec falszywe zyczenia na portalu spolecznosciowym odpadaja.聽

Za hucznymi imprezami nie przepadam, a nawet mala prywatka nie wchodzi w gre bo nie mam jej za co wyprawic. 2kolezanki pytaly o plany, ale jakie ja mam miec plany jak nawet na urodzinowe winko mnie nie stac 馃槥 ogolny bezsens....聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Facet

Nikt nie pisa艂 偶e Ty masz wyprawi膰 imprezk臋.My mo偶emy Tobie j膮 zorganizowa膰.Ludziska co wy na to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Umrze膰 w dniu urodzin to by艂oby co艣.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 imprezowicz 30+

towarzystwo robi si臋 liczne, zapro艣 kole偶anki, mo偶na wyj艣膰 gdzie艣 w miasto i zabawa do rana ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta
3 minuty temu, Go艣膰 imprezowicz 30+ napisa艂:

towarzystwo robi si臋 liczne, zapro艣 kole偶anki, mo偶na wyj艣膰 gdzie艣 w miasto i zabawa do rana 馃槈

Nigdzie nie pojde bo nie mam za co. A co to za urodziny ktorych nie mozna wyprawic 馃槥馃槥馃槥 nie bede przeciez na kolezanki patrzyla zeby mi zafundowaly drinka 馃槥

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Trzydziestak
27 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Te偶 sama obchodzilam swoj膮 trzydziestke.聽 By艂o mi cholernie smutno.聽 Zadzwoni艂 do mnie kumpel z 偶on膮 z 偶yczeniami i ona powiedzia艂a mi, 偶e 偶ycie zaczyna si臋 po 30, 偶ebym pami臋ta艂a.聽 Bana艂.聽 Ale oni si臋 poznali聽 聽jak mieli 31. I nied艂ugo potem pozna艂am swojego m臋偶a,聽 mamy dwoje dzieci,聽 nied艂ugo troje.聽 Wszystko si臋 super u艂o偶y艂o.聽

Wow! No to mi narobi艂a艣 nadziei 馃槈聽Gratuluj臋 i ciesz臋 si臋, 偶e jednak pokaza艂a艣, 偶e mo偶na 馃檪

25 minut temu, Go艣膰 Marta napisa艂:

Nie mam fejsa wiec falszywe zyczenia na portalu spolecznosciowym odpadaja.聽

Za hucznymi imprezami nie przepadam, a nawet mala prywatka nie wchodzi w gre bo nie mam jej za co wyprawic. 2kolezanki pytaly o plany, ale jakie ja mam miec plany jak nawet na urodzinowe winko mnie nie stac 馃槥 ogolny bezsens....聽

Czyli mia艂em racj臋 co do hucznych imprez 馃槈聽A co do tego drugiego, to troch臋 rozumiem. Ja mo偶e i biedy nie klepi臋, ale聽zawsze jako艣 mi by艂o 偶al kasy na alkohol 馃槢聽Jak ja bym robi艂 tak膮 imprez臋, to pewnie by na stole by艂a tylko 1 butelka jakiego艣 niedrogiego winka i na tym koniec 馃槃聽Serio. Nie wiem co za g艂upie czasy nasta艂y, 偶e ludzie musz膮 tego wypi膰 nie wiadomo ile, bo inaczej uznaj膮, 偶e impreza by艂a kiepska...

Zreszt膮 jak teraz sobie my艣l臋 kogo bym m贸g艂 na tak膮 imprez臋 zaprosi膰, to mi nikt nie przychodzi do g艂owy... Wszyscy znajomi praktycznie ju偶 s膮 ustatkowani, wi臋kszo艣膰 z nich ju偶 dorobi艂o si臋 pociech i 艣wiata poza nimi nie widzi (zreszt膮 nie dziwi臋 im si臋, dzieci to du偶a odpowiedzialno艣膰). Wi臋c na dobr膮 spraw臋 nawet nie mam specjalnie kogo zaprosi膰 馃槢聽Z drugiej strony, mnie te偶 nikt nigdy nigdzie nie zaprasza specjalnie, wi臋c po co ja mia艂bym kogo艣 z tego grona ludzi zaprasza膰... 馃槙

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zwyk艂ypolakprobujezyc

To cholernie przykre panno Marto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 imprezowicz 30+
13 minut temu, Go艣膰 Marta napisa艂:

Nigdzie nie pojde bo nie mam za co. A co to za urodziny ktorych nie mozna wyprawic 馃槥馃槥馃槥 nie bede przeciez na kolezanki patrzyla zeby mi zafundowaly drinka 馃槥

Jestem zdania 偶e problemy kt贸re mo偶na rozwi膮za膰 przy pomocy kasy to 偶adne聽problemy. Co innego zacne towarzystwo, tego kupi膰 si臋 nie da. Czy mo偶e si臋 myl臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Trzydziestak
4 minuty temu, Go艣膰 imprezowicz 30+ napisa艂:

Jestem zdania 偶e problemy kt贸re mo偶na rozwi膮za膰 przy pomocy kasy to 偶adne聽problemy. Co innego zacne towarzystwo, tego kupi膰 si臋 nie da. Czy mo偶e si臋 myl臋?

Niby racja... Aczkolwiek je艣li kto艣 tej kasy rzeczywi艣cie nie ma, to rzeczywi艣cie mo偶e by膰 to dla niego problem. A z problemami ju偶 tak jest, 偶e kto艣, kto ich nie ma zwyczajnie ich nie zrozumie 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alex

O rany. ... 30stka i bez winka??? Az tak krucho z kas膮?聽Moze jakas zrzutka dla dziewczyny na cos slodkiego??? Po symboliczne 5zl. Niech sobie cos dziewczyna kupi za to dobrego 馃檪 chociaz tyle moge zrobic 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w dom, cukier do szafy

Czy smutna Marta by艂aby mniej smutna gdyby znalaz艂 si臋 tu dobrodziej, kt贸ry w ramach prezentu urodzinowego zapewni艂by na ten szczeg贸lny wiecz贸r nie musia艂aby si臋 przejmowa膰 偶adnymi problemami finansowymi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta
2 minuty temu, Go艣膰 w dom, cukier do szafy napisa艂:

Czy smutna Marta by艂aby mniej smutna gdyby znalaz艂 si臋 tu dobrodziej, kt贸ry w ramach prezentu urodzinowego zapewni艂by na ten szczeg贸lny wiecz贸r nie musia艂aby si臋 przejmowa膰 偶adnymi problemami finansowymi?

Nie rozumiem? Co zapewnil?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Chcialbys zeby Marta byla smutna ale nigdy ci sie to nie uda 馃槢 to wy jestescie zgorzkniali聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Co za smety

Sami jestescie smutni do porzygu聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alex

Dajcie spokoj. Zrobmy cos dla tej smutnej dziewczyny. Niech nie siedzi sama smutna w urodziny tylko z uwagi na brak kasy. Moje "5zl" imprezy nie zrobi ale nasze wspolne po 5 juzmoze cos zdzia艂ac:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Placzcie

Smutasy przyjedzcie tu i bedziemy plakac i wyc do ksiezyca hahah馃槀

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Podaj maila. Cos sie zaradzi. TUTAJ JEST CIEZKO- DUZO ZLOSNIKOW CO CIESZ膭 SIE Z CUDZEGO NIESZCZESCIA. CHETNIE DORZUCE SI臉 DO TEGO WINKA I MOZE UDA SIE NA TORCIK UZBIERAC 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosccc

:(((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Trzydziestak

Sk膮d jeste艣 Marto? Mo偶e kto艣 jest tu z okolicy i m贸g艂by Ci potowarzyszy膰 w tym zacnym dniu聽馃槈

Udost臋pnij ten post