Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak ze wsi?

Związałabyś się z chłopakiem ze wsi?

Polecane posty

Gość Iss
23 godziny temu, lonelyman napisał:

Sugestia że na wsi nie ma kultury. Może są takie wioski ale byś się zdziwiła. 

Pochodzisz z miasta? 

U mnie najważniejsze jest to, czy chciałby się rozwijać. Jeśli dobrze mu tak jak jest to znak, że to nie jest dobra partia dla mnie ;p Nie mówię, że musi mieć wszystko na raz, teraz od razu - po prostu nie chcę, żeby jego marzeniem było mieć ile ma i tego nie stracić, ale raczej żeby za 10 lat posiadać i wiedzieć więcej niż obecnie. To kryterium dotyczy każdego faceta, z miasta, miasteczka, wsi czy kartonu ;) Mam też inne, ale to chyba jest najważniejsze i absolutnie niezmienne...

Gość Gosc
5 godzin temu, Justa napisał:

U mnie najważniejsze jest to, czy chciałby się rozwijać. Jeśli dobrze mu tak jak jest to znak, że to nie jest dobra partia dla mnie 😜 Nie mówię, że musi mieć wszystko na raz, teraz od razu - po prostu nie chcę, żeby jego marzeniem było mieć ile ma i tego nie stracić, ale raczej żeby za 10 lat posiadać i wiedzieć więcej niż obecnie. To kryterium dotyczy każdego faceta, z miasta, miasteczka, wsi czy kartonu 😉 Mam też inne, ale to chyba jest najważniejsze i absolutnie niezmienne...

Co masz na myśli poprzez rozwój? 

Wytłumaczyłam w cytowanym poście 😉

"(...) nie chcę, żeby jego marzeniem było mieć ile ma i tego nie stracić, ale raczej żeby za 10 lat posiadać i wiedzieć więcej niż obecnie"

A jeśli jeszcze jest coś nie jasne, to w przypadku rolnika byłoby to kupno/dzierżawa coraz większej powierzchni pól uprawnych, coraz lepsze maszyny rolnicze, coraz więcej informacji na temat nie tylko tego, czym by się zajmował w danej chwili, ale także ogólnie rolnictwa. 

Gość Gość

Raczej nie

Gość Gosc
Dnia 28.02.2019 o 15:43, Gość Taka Jadna napisał:

Nie.

...ka