Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widza

Jaki kryteriami kierujecie sie szukajac meza

Polecane posty

Gość ONy
14 godzin temu, Gość Goochaa napisał:

Gdybym miała teraz wybierać patrzyłabym na to czy jest szczery,prawdomówny,ogólnie uczciwy,życzliwy,potem czy jest zaradny zyciowo,czy nie jest egoistą,nerwusem,czy nie ma tendencji do nałogów i do podrywania kobiet,czy wobec mnie jest lojalny i opiekunczy...duzo przeszłam w zyciu i wiem ze nigdy nie zakocham sie kierujac glosem serca tylko włącze rozum

Rozumiem, że Ty poderwałaś swojego faceta? 

Gość jasne jasne
Dnia 27.02.2019 o 15:19, Gość gość napisał:

Zasadnicza roznica miedzy mezczyzna i kobieta jest taka ze mezczyzna ten prawdziwy w wyborze partnerki zyciowej kieruje sie  zawsze uczuciem i miloscia a baby to jak widac kalkuluja i tlko patrza ile mozna  by bylo na tym malzenstwie ugrac,

Zdziwiłbyś/-abyś się jak faceci kalkulują. Sama się przekonałam. Żadne tam uczucia czy sentymenty się dla nich nie liczą. Tylko kalkulacja, żeby na związku jak najlepiej wyjść,  i jak najwygodniej. Więc nie pier/dol głupot jak nie wiesz co i jak.

Gość szkoda gadać
1 minutę temu, Gość jasne jasne napisał:

Zdziwiłbyś/-abyś się jak faceci kalkulują. Sama się przekonałam. Żadne tam uczucia czy sentymenty się dla nich nie liczą. Tylko kalkulacja, żeby na związku jak najlepiej wyjść,  i jak najwygodniej. Więc nie pier/dol głupot jak nie wiesz co i jak.

Jeśli wybierasz facetów bez uczuć, to tak potem jest. Wystarczy związać się z normalnym facetem (niekoniecznie przystojnym) i wszystko się zmieni.