Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xdxd

Jak sobie poradzic?

Polecane posty

Gość Xdxd

Mam bardzo male grono przyjaciol, w zeszla sobote poklocilam sie z moja najlepsza przyjaciolka, upilysmu sie i  zaczelysmy sobie skakac do gardel... Po raz pierwszy w zyciu zostalam zaatakowana, to wlasnie ta moja przyjaciolka rzucila sie na mnie i chciala mnie pobic. Jak twierdzila tego wieczoru (zadzwonilam na policje) udezyla mnie abym to ja sie uspokoila i przestala na nia krzyczec. Od tamtej pory nie gadalysmy ze soba, a ja tak bardzo za nia tesknie. Wiem, ze mi nie wybaczy bo wezwalam policje i zostala przesluchana ale obie bylysmy w klubie i przestraszylam sie ze cos wziela i moze mi zrobic krzywde. Nie wiem jak mam sobie poradzic ze strata przyjaciolki... to jest jedyna osoba ktora mam tak naprawde (obie mieszkamy za granica i zawsze trzymalysmy sie razem) Na dzien dzisiajszy nie potrafie sobie poradzic z ta sytuacja, stracilam motywacje do wszystkiego, w pracy ledwo siedze, snuje sie tylko, po pracy od razu ide spac, czuje ze zostalam kompletnie sama a wiem ze nie odbudujemy juz tej znajomosci, czy ktos z Was byl w podobnej sytuacji? 

Ja, może nie aż taką inbe ale też sporo nawywijałem że straciłem "najlepszych" przyjaciół

Jak sobie poradzić? No ja chyba nie poradziłem, ale chociaż trochę jakieś zajęcie sobie znaleźć aby nie myśleć i jakoś by to leciało

Gość Gość Xdxd
2 minuty temu, Dash Rysiu napisał:

Ja, może nie aż taką inbe ale też sporo nawywijałem że straciłem "najlepszych" przyjaciół

Jak sobie poradzić? No ja chyba nie poradziłem, ale chociaż trochę jakieś zajęcie sobie znaleźć aby nie myśleć i jakoś by to leciało

Ale kobiete chyba masz?

Przed chwilą, Gość Gość Xdxd napisał:

Ale kobiete chyba masz?

Nie, w sumie obecnie nikogo nie mam, nawet znajomych, sam na to zasłużyłem 

Gość Gość Xdxd
2 minuty temu, Dash Rysiu napisał:

Nie, w sumie obecnie nikogo nie mam, nawet znajomych, sam na to zasłużyłem 

Nadal jesteś prawiczkiem w wieku 24 lat?