Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdrada

Podejrzewam

Polecane posty

Gość Zdrada

Witam mam taki problem od ponad dwóch lat staraliśmy się z żona o dziecko aż w końcu zaszła w ciążę ale co odkryłem moja żona nie nawidzi rajstop zakłada jak musi wesel itp ale bardzo rzadko a w szafie znalazłem rajstopy imitujące pończochy i do tego pończochy które były noszone a na pewno nie w mojej obecności co mamysles o tym

Gość Gość

Bzyka się jak ciebie nie ma w domu albo w pracy 🤣

Gość Zdrada
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Bzyka się jak ciebie nie ma w domu albo w pracy 🤣

Myślisz??

Gość Gość

Na 100%

Gość Zdrada

Na 100%

Ale czy te rajstopy to wystarczający powód? Wiesz nie chce pochopnie dzialac

Gość Gość

Powąchaj te rajstopy i majtki. Na 100% będzie gdzieś sperma 

Gość Zdrada

Powąchaj te rajstopy i majtki. Na 100% będzie gdzieś sperma 

Majtek nie widziałem jakie miała tylko te rajstopy ale na nich nic nie ma tylko pozaciągane sa

Gość gość
1 minutę temu, Gość Zdrada napisał:

Majtek nie widziałem jakie miała tylko te rajstopy ale na nich nic nie ma tylko pozaciągane sa

Majtek i tak pewnie wtedy nie miała :D ;)

Gość gwoli wyjasnienia

A to znalazles przypadkowo czy regularnie ja kontrolujesz? I nie mozesz zapytac zony co to za rajstopy czy ponczochy, przeciez ona w takich nie chodzi.

Gość Zdrada
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Majtek i tak pewnie wtedy nie miała 😄😉

Nie wiem co robić myśleć 

Gość Zdrada
1 minutę temu, Gość gwoli wyjasnienia napisał:

A to znalazles przypadkowo czy regularnie ja kontrolujesz? I nie mozesz zapytac zony co to za rajstopy czy ponczochy, przeciez ona w takich nie chodzi.

Pytałem to powiedziała że rajstopy przymierzała a pończochy jakieś stare nie kontroluje jej przypadkiem zobaczylem

Gość Gość

Powąchaj jej cipkę, może jeszcze są jakieś ślady zdrady 🤣🤣

Gość Zdrada

Powąchaj jej cipkę, może jeszcze są jakieś ślady zdrady 🤣🤣

Na pewno jak to już dawno bylo

Gość Gość

To pozostają Ci tylko badania genetyczne, jak juz dziecko się urodzi.

Gość Zdrada

To pozostają Ci tylko badania genetyczne, jak juz dziecko się urodzi.

No niby tak ale nie wiem czy na podstawie tego mogę mieć podejrzenia ? Nie chce robić awantury z niczego

Gość gwoli wyjasnienia

Ale gdybys tych rajstop nie znalazl to tez bys mial jakies podejrzenia? Cos kiedys zauwazyles czy wydalo ci sie podejrzane, czy nic takiego? 

Gość Zdrada
Przed chwilą, Gość gwoli wyjasnienia napisał:

Ale gdybys tych rajstop nie znalazl to tez bys mial jakies podejrzenia? Cos kiedys zauwazyles czy wydalo ci sie podejrzane, czy nic takiego? 

No w sumie nic tylko te rajstopy i pończochy niby nic ale dziwne trochę 

Gość gwoli wyjasnienia

A moze ona faktycznie podejrzewa ze ty jestes bezplodny i sie postarala po boku o dawce nasienia. Co nie musi znaczyc ze cie nie kocha. Jako, ze jest teraz w ciazy to masz rece zwiazane. Czekaj jak sie dziecko urodzi i obserwuj jej zachowanie. Potem to juz tylko test na ojcostwo zostaje. No chyba ze dziecko bedzie do ciebie bardzo podobne 🙂

To tylko takie moje spekulacje, gdyby...

Nawet jesli zrobisz teraz raban to ona sie wszystkiego wyprze. Z brzuchem nie bedzie ciebie raczej zdradzac.

Gość Zdrada
1 minutę temu, Gość gwoli wyjasnienia napisał:

A moze ona faktycznie podejrzewa ze ty jestes bezplodny i sie postarala po boku o dawce nasienia. Co nie musi znaczyc ze cie nie kocha. Jako, ze jest teraz w ciazy to masz rece zwiazane. Czekaj jak sie dziecko urodzi i obserwuj jej zachowanie. Potem to juz tylko test na ojcostwo zostaje. No chyba ze dziecko bedzie do ciebie bardzo podobne 🙂

To tylko takie moje spekulacje, gdyby...

Nawet jesli zrobisz teraz raban to ona sie wszystkiego wyprze. Z brzuchem nie bedzie ciebie raczej zdradzac.

No już nie zajdzie to czemu nie korzystać 

Gość Myslec glowa, nie glowka

Glupie chlopy jestescie i puste jak garnki po rosole. Ja tez nie przepadam za rajstopami, ale nosze zima. By bylo cieplej. Zakladam z ladne do ...enek i spodnic wiosna i jesienia. mam rozne, Na rozne okolicznosci, roznej grubosci, z ozdobami, ladnym wykonczeniem gornej czesci. Nie znacie sie na damskiej bieliznie wcale. Przykro mi, ale jestescie nieobyci. Stare rajty jako dowod zdrady hahaha!!!#. Jestescie ciemnymi blondynami z podkarpacia?  Zona na pewno nie zdradza. A ma ...e za meza, ktory kompletnie nie zna sie na kobiecych strojach. Nie wie co i do czego. Jak wasze matki chodzily w szarych podartych galotach, bo ojciec byl skapy i nie dbal o nia, to nie znaczy, ze ta nedza dotyczy innych kobiet. A dobre rajstopy z jedwabiem kosztuja ponad 100zl. I sa trwale, nie zaciagaja sie. Takze daj tej zonie w ciazy spokoj. Nie potrzeba jej bzdur. Czy badales swoja sperme, czy jestes bezplodny? Pewnie nie, ale juz wycuagasz bezpodstawne wnioski "bo mi sie wydaje", jak stary plotkarz pod kosciolem. Mysle zes tlumok. Co ty tam wiesz o zajsciu w ciaze? nic. Co czytales?nic nie czytales, lekarza sie boisz. Szkoda ze takie glupie geny sie rozmnozyly. Moze ostro pisze, ale trzeba wam wylac kubel zimnej wody na leb, byscie otrzezwieli.

Gość gosc
14 minut temu, Gość Myslec glowa, nie glowka napisał:

Glupie chlopy jestescie i puste jak garnki po rosole. Ja tez nie przepadam za rajstopami, ale nosze zima. By bylo cieplej. Zakladam z ladne do ...enek i spodnic wiosna i jesienia. mam rozne, Na rozne okolicznosci, roznej grubosci, z ozdobami, ladnym wykonczeniem gornej czesci. Nie znacie sie na damskiej bieliznie wcale. Przykro mi, ale jestescie nieobyci. Stare rajty jako dowod zdrady hahaha!!!#. Jestescie ciemnymi blondynami z podkarpacia?  Zona na pewno nie zdradza. A ma ...e za meza, ktory kompletnie nie zna sie na kobiecych strojach. Nie wie co i do czego. Jak wasze matki chodzily w szarych podartych galotach, bo ojciec byl skapy i nie dbal o nia, to nie znaczy, ze ta nedza dotyczy innych kobiet. A dobre rajstopy z jedwabiem kosztuja ponad 100zl. I sa trwale, nie zaciagaja sie. Takze daj tej zonie w ciazy spokoj. Nie potrzeba jej bzdur. Czy badales swoja sperme, czy jestes bezplodny? Pewnie nie, ale juz wycuagasz bezpodstawne wnioski "bo mi sie wydaje", jak stary plotkarz pod kosciolem. Mysle zes tlumok. Co ty tam wiesz o zajsciu w ciaze? nic. Co czytales?nic nie czytales, lekarza sie boisz. Szkoda ze takie glupie geny sie rozmnozyly. Moze ostro pisze, ale trzeba wam wylac kubel zimnej wody na leb, byscie otrzezwieli.

Dobra reklama na rajstopy 🙂

Gość Ucz sie kazdego dnia

Jestes tak skapy, ze zrobisz zonie w ciazy awanture o stare rajstopy i ponczochy? Nowych nie wolno jej kupic? Ponczochy sa dobre latem, bo nie jest tak goraco i nie czujesz sie jak w oslonce na kielbase. Moze doksztalc sie w temacie damskiej bielizny, zamiast pisac brednie na forum. I nie badz taki chytry, ze zona musi trzymac stare pozaciagane rajstopy, a jej maz zrobi i o to awanture, podpuszczany przez glupkow forumowych. Nic dziwnego ze tyle rozwodow. Szkoda mi zony. 

Gość :):):)
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Dobra reklama na rajstopy 🙂

Nie ma nazwy firmy. Jestes facetem, bo nie znasz sie na rajstopach i nie potrafisz wymienic nazwy przedzy z ktorej sa robione. I ktore sa wygodne w noszeniu a ktore nie. Takze odpusc sobie gderanie. I tak cie nie stac

Gość babafemi
17 minut temu, Gość Ucz sie kazdego dnia napisał:

Jestes tak skapy, ze zrobisz zonie w ciazy awanture o stare rajstopy i ponczochy? Nowych nie wolno jej kupic? Ponczochy sa dobre latem, bo nie jest tak goraco i nie czujesz sie jak w oslonce na kielbase. Moze doksztalc sie w temacie damskiej bielizny, zamiast pisac brednie na forum. I nie badz taki chytry, ze zona musi trzymac stare pozaciagane rajstopy, a jej maz zrobi i o to awanture, podpuszczany przez glupkow forumowych. Nic dziwnego ze tyle rozwodow. Szkoda mi zony. 

Przestan juz pisac te glupoty. Przeczytaj lepiej jakas ksiazke 🙂

Autorze, mezczyzni wbrew pozorom tez maja czesto intuicje. Jesli jest ci to podejrzane to widac masz ku temu powod. No chyba, ze jestes chorobliwie zazdrosny i masz zaklocone postrzeganie rzeczywistosci 🙂 Wtedy najlepiej udac sie na terapie i dac zonie spokoj. A tak na marginesie dla mnie tez jest dziwne, jesli zona nigdy w rajstopach nie chodzi, ze trzyma jakies stare pozaciagane. I to nie gleboko w szufladzie (bo od wieku ich nie uzywala) tylko na samym wierzchu, inaczej bys na nie nie trafil. Hmmm.

Gość Myslec

Bajkopisarce powyzaj radzilabym zrezygnowac z wtracania tu 3groszy i trybu pouczajacego. Autor pisal o szafie, nie o szufladzie.czytaj o czym piszesz, bo tworzysz historie, ktorej nie bylo. Autor grzebal w szafie zony i odkryl ze ma rajstopy, dziwia was rajstopy w szafie kobiet? A w meskiej juz nie? Bywa,w nich okazyjnie, np weselach. Wiec zostaly po takiej imprezie. Zona jest w ciazy, kto wie, czy nie jest zagrozona, jak ja znosi. Ale autor poderzewa zdrade, bo dziewczyna zachomikowaka stare rajtki. Wyjasnienie. Na randke by poszla bez rajstop, skoro tak ich nie lubi.  te stare rajty to zaden dowod. Ubralaby sie jak jej wygodnie. tak naprawde to nie zdradzala autora. I podejrzenia sa niesluszne. Teraz pytanie do autora, skad wiesz, ze jestes bezplodny? Nie piszesz, ze byly testy, inseminacja, tylko niepokoja cie rajty. Ochlon. Nie zdradzala cie. A jest zona w ciazy, wiec nie dodawaj jej klopotow. Po prostu ma rajty na wszelki wypadek, moze o nich zapomniala, ze ma. Czy kontrolujesz jej garderobe i musi sie pytac o pozwolenie?

Gość gosc

Nie wiem czy ci to pomoze ale zeby nie ryzykowac stresu z zona mozesz samodzielnie i prywatnie zrobic sobie badanie na twoje plemniki. Jesli wyjdzie kiepsko to masz juz prawie dowod. Reszte zrobisz jak sie urodzi dziecko. Jesli wyjdzie u ciebie wszystko ok to zapomnij o tych dziurawych rajstopach 🙂 A potem obejrzysz sobie dziecko i zobaczysz co dalej.