Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LittleKitty

Czy to był gwałt?

Polecane posty

Gość LittleKitty

Cześć,

ostatnio zaczęłam myśleć nad pewną rzeczą. Otóż 2 lata temu byłam na wakacjach ze znajomymi, a wiecie jak to jest: dobra zabawa i oczywiście dużo alkoholu. Był jeden taki wieczór, gdy bardzo się upiłam. Wtedy jeden z bliskich kolegów zaczął się mną opiekować, pomagał mi chodzić do toalety, abym mogła "zwrócić" to co wypiłam i w ogóle. Oczywiście niewiele z tego pamiętam, bo tylko urywki. Ale pamiętam, że zaprowadził mnie do łóżka, abym mogła odpocząć i się zdrzemnąć, aby się lepiej poczuć. Pamiętam też jak przez mgłę, że wtedy zrobił mi palcówkę, ale będąc w takim stanie nic nie mogłam na to powiedzieć, bo byłam "żywym trupem". Czy w takim razie on mnie zgwałcił?

Gość Edit..

Zapomniałam dodać, że chyba zmusił mnie do zrobienia loda... Ledwo to pamiętam i nie byłam w stanie zaprzeczać.

Gość StudentkaKelnerkaANKA

Nie. To nie podchodzi pod żaden paragraf kodeksu karnego.

Gość gość
2 godziny temu, Gość LittleKitty napisał:

Cześć,

ostatnio zaczęłam myśleć nad pewną rzeczą. Otóż 2 lata temu byłam na wakacjach ze znajomymi, a wiecie jak to jest: dobra zabawa i oczywiście dużo alkoholu. Był jeden taki wieczór, gdy bardzo się upiłam. Wtedy jeden z bliskich kolegów zaczął się mną opiekować, pomagał mi chodzić do toalety, abym mogła "zwrócić" to co wypiłam i w ogóle. Oczywiście niewiele z tego pamiętam, bo tylko urywki. Ale pamiętam, że zaprowadził mnie do łóżka, abym mogła odpocząć i się zdrzemnąć, aby się lepiej poczuć. Pamiętam też jak przez mgłę, że wtedy zrobił mi palcówkę, ale będąc w takim stanie nic nie mogłam na to powiedzieć, bo byłam "żywym trupem". Czy w takim razie on mnie zgwałcił?

nie przesadzaj przecież dziury ci nie zalał może palce chciał poćwiczyć bo mu zdrętwiały a ty nie protestowałaś  pamiętaj na przyszłość głowa pijana du pa .......a ! 😁

Gość Misiek

nie, to się nazywa inna czynność seksualna jeśli już i raczej trzeba domniemać, że w jakimś sensie na to przyzwoliłaś

No i oczywiście "przypomniało" ci się to po 2 latach... Skąd ja to znam... Anna Mucha też sobie przypomniała, że wujek ją molestował w dzieciństwie... Maryla Rodowicz też na starość sobie przypomniała, że mając 18 lat ktoś ją molestował... Wszystkie sobie przypominają.

Gość izabela

Tak powinnaś to zgłosić jak najszybciej na policję. Gwałciciel powinien odpowiedzieć za swój czyn. Możesz zwrócić się o pomoc do odpowiednich instytucji.

Gość Scooo

Niewiele pwmiętasz, ale pamiętasz, że się nie zgodziłaś? Zrobił to na siłę?

Kobiety po alkoholu zwykle są napalone bo tak alkohol działa na kobiety. Oczywiście nie znaczy to że od razu chcą uprawiać seks, ale są przez to bardzo otwarte na miłosne karesy. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mi bez mojej zgody włożył coś w usta i żeby się to nie skończyło odgryzieniem. Moim zdaniem, nie masz pojęcia czy się nie zgodziłaś a teraz chcesz uspokoić swoje sumienie, że to nie ty byłaś chętna, tylko on cię zgwałcił.

Gość Gosc22

Dla mnie to był gwałt. Przetrawiĺabym jeszcze jakoś to włożenie palców, choć też nie do koñca no ale powiedzmy ze tak. Ale to drugie o czym piszesz to juz nie darowałabym s...ielowi.