Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bolisz mnie i już zawsze będziesz bolał.

Polecane posty

Gość gość

Nie mam już siły. Codziennie modlę się o śmierć. Nie chcę tych słów, ale same mi się nasuwają...

Gość gość

ŚMIERĆ, SZCZĘŚLIWY STAN...ALE TYLKO W CHWILI, KIEDY STWÓRCA WEZWIE...

Gość Bul

A co ja twoja dùpa?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Bul napisał:

A co ja twoja dùpa?

idz lecz łeb

Gość Gość
20 minut temu, Gość gość napisał:

Nie mam już siły. Codziennie modlę się o śmierć. Nie chcę tych słów, ale same mi się nasuwają...

Po co się modlić o coś, co i tak jest nieuniknione?

Gość Gość
22 minuty temu, Gość gość napisał:

NIKT  nie jest wart tych słów. Wmawiasz sobie coś,  co nie jest prawdą. Proś Boga o czysty umysł i serce gotowe przyjąć prawdziwa miłość, która chce budować,  chce dobra dla jej  "nadawcy" i "adresata". Prawdziwa miłość jest spokojem, wyrozumiałością, akceptacja, łagodnością,  wytchnieniem,  powrotem do domu, odpoczynkiem wojownika. Jak nie masz tego, to nie ma o co kruszyć kopii i tym bardziej umierać, zresztą, z miłości można oddać życie za ukochanego, ale nie umrzeć z powodu braku wzajemności. To nie miłość zabija a brak miłości,   do siebie, przede wszystkim.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

NIKT  nie jest wart tych słów. Wmawiasz sobie coś,  co nie jest prawdą. Proś Boga o czysty umysł i serce gotowe przyjąć prawdziwa miłość, która chce budować,  chce dobra dla jej  "nadawcy" i "adresata". Prawdziwa miłość jest spokojem, wyrozumiałością, akceptacja, łagodnością,  wytchnieniem,  powrotem do domu, odpoczynkiem wojownika. Jak nie masz tego, to nie ma o co kruszyć kopii i tym bardziej umierać, zresztą, z miłości można oddać życie za ukochanego, ale nie umrzeć z powodu braku wzajemności. To nie miłość zabija a brak miłości,   do siebie, przede wszystkim.

tak, zgadzam się, to nie miłość

ta osoba jest w mojej pamięci ze względu na krzywdy...wobec czego łamię się...i dlatego boli...

Gość Gość
13 minut temu, Gość gość napisał:

tak, zgadzam się, to nie miłość

ta osoba jest w mojej pamięci ze względu na krzywdy...wobec czego łamię się...i dlatego boli...

I dlatego modlitsz się o śmierć?  Przez doopka? Przeczytaj post, na który odpowiedziałaś, to pomaga w dyskusji.:/