Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona

Czy jeśli żonaty facet, który mi się podoba, a ja jemu, często mówi

Polecane posty

Gość zauroczona

o swojej żonie (raczej neutralnie), to znaczy, że chciałby czegoś więcej czy nie? kiedy facet byłby gotowy porzucić swoją żonę dla innej?

Gość Gość

Byłby od razu gdyby nie dzieci i cały majdan. Niekoniecznie dla innej. Dla świętego spokoju prędzej a ty przy okazji.

Gość Takajaja

Gdyby był tobą zainteresowany raczej by narzekał na żonę jaja jest zołzą i że seksu nie ma i że go zaniedbuje 🙂 a tak serio to naprawdę muszą trafić na mega interesująca kobietę w której się na zabój zauroczą aby odeszli od żony (wspólny majątek dzieci przywiązanie itd) 

Gość zauroczona

no a co jeśli nie ma dzieci?  i sugeruje między słowami, że liczy na dłuższe i powolne poznawanie się?

Gość zauroczona

jakby liczył tylko na s e k s to chyba nie mówiłby o żonie?

Gość Gość

To powiedz że ty liczysz na papier potwierdzający rodowód do rąk wlasnych. Chyba że jesteś naiwna to in blanco. 

Gość Gość

Chodziło o rozwód. Ale rodowód też się liczy. W końcu jest różnica między ogierem a mulem. 

Gość Takajaja

Że jest ...ą i zastanowilabym się czy warto iść dalej ze znajomością z facetem który działa na dwa fronty. Oszukuje żonę i Ciebie. Ja rozumiem że ktoś jest nieszczęśliwy w związku. Ze się wypaliło uczucie itx. D jest nadal z żoną. Na boku bajeruje inną. A Ty swój rozum powinnaś mieć żeby nie zadawać się z żonatymi. Chcę się stopniowo poznawać to niech się rozwiedzie z żoną. Gwarantuje że ucieknie gdzie pieprz rośnie 🙂

Gość zauroczona

chodzi o to, że to ja jestem w takim małżeństwie, on jest raczej ze swojego zadowolony. Ale... świetnie nam się rozmawia... iskry są... dystans też, ale jednak coś się dzieje

Gość Takajaja

Dla niego to będzie fajny seks Ty z kolei szukasz miłości bo nie jesteś szczęśliwa. Kiedy romans się skończy on poszuka sobie innej a Ty rozwalisz sobie małżeństwo i będziesz go oplakiwac. 

to, że się żonatemu panu podobasz to wcale nie znaczy, że zamierza dla ciebie kogokolwiek porzucać i rozwalać swoje poukładane życie. więc zdystansuj się dla swojego dobra.

Gość zauroczona

ech to takie trudne, wydaje mi się, że jest taki och i ach, nie mogę przestać o nim myśleć, chociaż wiem, że chyba powinnam

Gość anuk

Mowiac o zonie sygnalizuje, ze jest zaintersowany romansem i niczym wiecej. Zebys pozniej nie trula dupy, widzialy galy co braly.

Gość zauroczona
3 minuty temu, Gość anuk napisał:

Mowiac o zonie sygnalizuje, ze jest zaintersowany romansem i niczym wiecej. Zebys pozniej nie trula dupy, widzialy galy co braly.

zastanawialam sie, czy to moze tak byc. ale o moim mezu tez czesto wspomina

Gość zauroczona
9 minut temu, bella napisał:

Żeby ci dać do zrozumienia: ja mam żonę, ty męża, chcę cię wy** i nic poza tym 😉

ech ...