Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Onna.3.

Kobietki i mężczyźni co sądzicie o facetach typu Macho?

Polecane posty

1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Nie lubie macho. Na pewno nie zwiazalabym sie z kims kto nie jest gentle i uwaza ze miejsce kobiety w domu oraz chcialby mna rzadzic. Co to to nie

A jacy z wyglądu kręcą Cię faceci? Ja uwielbiam tych z ciemną karnacją;)

Ja uważam, że prawdziwy facet macho to ucieleśnienie dwóch sił: czułości i brutalności. Musi być umiar. Jak we wszystkim. Najczęściej jednak widzę przegięcie w lewo - pantofli i eunuchów. Natomiast istota macho jest źle interpretowana przez najczęściej niedojrzałych, narcystycznych, skrzywdzonych "facetów". Myślą, że olewając albo traktując kobietę jak szmatę będą macho. Znam oba przypadki, nie wiem który bardziej żałosny.

Gość Zsazsa

Może sobie i być macho , prężyć muskuły itp, itd ...

Tylko kasa ma mi się zgadzać 😘

Gość Gość
1 godzinę temu, LvciferAvgvstvs napisał:

Każda miłość ma swój początek i koniec. Każda jest unikatowa i zakończenie każdej może być inne. I jeśli uważasz, że sprawiedliwość ma jakikolwiek związek z miłością, albo że w ogóle istnieje coś takiego jak sprawiedliwość, albo że jest nam jako ludzkości coś takiego potrzebne to serio zostań pustelnikiem.

Świat jest sprawiedliwy. Każdy prędzej lub później o tym się przekona. Ile można dyskutować z ulomem?

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Świat jest sprawiedliwy. Każdy prędzej lub później o tym się przekona. Ile można dyskutować z ulomem?

Nie, nie jest i całe szczęście.

Gość Gość

Oczywiście że jest. Na tej sprawiedliwości opiera się świat. To że ty tego nie pojmujesz i nie widzisz bo patrzysz czysto materialnie i krotkowzrocznie nie znaczy że to co spotyka wszystkich i każdego z osobna nie ma swojej przyczyny głębszej.

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Oczywiście że jest. Na tej sprawiedliwości opiera się świat. To że ty tego nie pojmujesz i nie widzisz bo patrzysz czysto materialnie i krotkowzrocznie nie znaczy że to co spotyka wszystkich i każdego z osobna nie ma swojej przyczyny głębszej.

Ale co ty mi tu od sprawiedliwości do przyczyny? Oczywiście, że każde działanie ma swoje następstwo, a świat może nawet dążyć do tego aby być sprawiedliwym, ale sprawiedliwość sama w sobie, w swojej ostatecznej idealistycznej formie jest tylko i wyłącznie równością, a gdy do pełnej równości dochodzi to wtedy wszystko zmienia się w nicość. Przestają istnieć czynniki pozwalające człowiekowi na bytowanie indywidualne. Gdyby sprawiedliwość istniała, nie miałbyś możliwości napisania posta na tym forum, bo by go po prostu nie było. Nie da się być sprawiedliwym mniej lub bardziej. Albo się nim jest, albo nie, z tym że w momencie gdy sprawiedliwym się stajemy przestajemy istnieć.

Precz z buddyjskimi bredniami.

Gość Gość

Nie jestem buddystka. Z Tobą nie da się nawet dyskutować bo zawsze chcesz udowodnić że masz racje. Nie na moje nerwy dyskusje filozoficzne. 

Gość Gość

Nie jestem buddystka. Z Tobą nie da się nawet dyskutować bo zawsze chcesz udowodnić że masz racje. Nie na moje nerwy dyskusje filozoficzne. 

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To nie udzielaj się na tematy na które nie masz pojęcia.

Gość Gosc
1 godzinę temu, panama25 napisał:

Nie mam okreslonego typu. Musi mi odpowiadac charakter.

Gość Gość
4 minuty temu, LvciferAvgvstvs napisał:

To nie udzielaj się na tematy na które nie masz pojęcia.

Pieprz się dziadu.  To że wydaje ci że masz na jakiś temat pojęcie jeszcze nie oznacza że rzeczywiście tak jest. 

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Pieprz się dziadu.  To że wydaje ci że masz na jakiś temat pojęcie jeszcze nie oznacza że rzeczywiście tak jest. 

A sznur kupiony?

Gość gość

Nie. Nikt tak sie nie zachowuje 24/7. To poza ktora czesto ukrywa kompleksy i brak wiary w siebie.

Gość Monika

To ja napisze :)

Kompletnie nie moj typ :)

Troche mnie smiesza i sa dla mnie aseksualni.

Sexy jest poczucie humoru, inteligencja i dystans do siebie.

Gość Gość
Dnia 28.02.2019 o 20:15, Gość ... napisał:

Kobiety uwielbiają facetów typu Macho. Kobieciarze,  bawidamki, lekkoduchy zawsze mieli największe powodzenie.

Nie traktuję ich jako konkurencji, bo jestem singlem z wyboru i żadne związki, przyjaźnie z kobietami mnie kompletnie nie interesują. 😅

Prędzej czy później Cie zainteresuja, jak juz wybawisz się, pouzywasz życia to wkoncu poczujesz się samotny i zapragniesz kogoś mieć. Potrzeba miłości nie tyczy się tylko kobiet, ogólnie ludzie wiec również facetów, tylko czasem oni ukrywają te potrzeby żeby właśnie wyjść na takich twardych macho którym nie potrzebna miłość bo maja seks. Taa jasne 

Gość Zalzgoscia
Dnia 28.02.2019 o 18:02, panama25 napisał:

Czy taki mężczyzna miałby szanse u Was kobiet?Jeśli tak  to co musiałby w sobie mieć aby Was oczarowal? 

A Wy drodzy panowie jakbyście potraktowali ewentualną konkurencję?;)

Co masz na myśli pisząc o typie maczo. Czasem ktoś może być z wyglądu maczo ale i tak liczy się charakter. Gorzej jak jest z charakteru maczo. Wtedy odpada w przedbiegach.

6 minut temu, Gość Zalzgoscia napisał:

Co masz na myśli pisząc o typie maczo. Czasem ktoś może być z wyglądu maczo  tak liczy się charakter. Gorzej jak jest z charakteru maczo. Wtedy odpada w przedbiegach.

MHhgtCufufugigihoamDdsssś  na myNchchcjfuhfufjgibjfusli i jeUgfffghhgffdno i drJbgggghhgugie;)

Sorry Klawiatura mi Szwankuje 

Gość Zalzgoscia

To że ktoś ma geny o typie np. Johnny bravo o niczym nie świadczy. To już kwestia upodobania zewnętrza i nijak się ma do wartości człowieka dlatego trzeba poznawać i na bieżąco weryfikować charakter. Chyba wielkiej filozofii w tym nie ma.

Gość Ihaa

Ja jezdem maczo nogi twoje się rozkraczo 

Gość ciekawy
Dnia 28.02.2019 o 22:20, panama25 napisał:

Ech, kolejna... Co was tak ciągnie do tych murzynów i arabów?

Gość szkoda gadać
50 minut temu, Zaczarowana napisał:

Ok teraz już mogę pisać. Nie lubię facetów w typie macho. Wole raczej delikatnych.

Ta, wy wszystkie wolicie delikatnych, a jak przychodzi co do czego, to jednak nie jesteście zainteresowane.

15 godzin temu, Gość ciekawy napisał:

Ech, kolejna... Co was tak ciągnie do tych murzynów i arabów?

Pisząc o facetach z ciemną karnacją wcale nie miałam na myśli murzynów i arabów. Chodziło mi bardziej o brunetów z lekko śniadą cerą i oczywiście zadbanych, czystych i pachnących (najlepiej wodą kolońską). Mile widziani są mężczyźni z lekkim zarostem🙂💗