Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

KOBIETA JEST PRZEDE WSZYSTKIM OD TEGO ŻEBY JĄ KOCHAĆ I WSPIERAĆ

Polecane posty

Gość Gość

Kobietę trzeba wspierać, kochać i dawać jej poczucie bezpieczeństwa, wtedy będzie szczęśliwa

Niestety nie mam swojej kobietki której mógłbym to wszystko dać, Tak bardzo chciałbym dać ale żadna nie chce brać, wciąż umieram z samotności

Gość marawstala

Moze kiedyś taką spotkasz : )

Gość Gość

Nie lepiej mieć taką, która umie być szczęśliwa nawet wtedy, jak jej nie utrzymujesz?

Gość Lusesita De la Vega
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Kobietę trzeba wspierać, kochać i dawać jej poczucie bezpieczeństwa, wtedy będzie szczęśliwa

Niestety nie mam swojej kobietki której mógłbym to wszystko dać, Tak bardzo chciałbym dać ale żadna nie chce brać, wciąż umieram z samotności

Nie wierzę Ci, że nie ma blisko Ciebie ani jednej kobiety, która chciałaby Twojej miłości. To chyba Ty ich nie chcesz😈

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie lepiej mieć taką, która umie być szczęśliwa nawet wtedy, jak jej nie utrzymujesz?

A gdzie ja napisałem o utrzymywaniu? 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Lusesita De la Vega napisał:

Nie wierzę Ci, że nie ma blisko Ciebie ani jednej kobiety, która chciałaby Twojej miłości. To chyba Ty ich nie chcesz😈

Kochałem cztery dziewczyny, o każdą się starałem ale jedyne co z tego miałem to tyle że mnie olały... Bo facet dobry to facet nudny, dla kobiet facet dobry to frajer, lepszy jest przecież bad boy który wyzwie a nawet pobije bo przy takim są przynajmniej emocje, a facet dobry spokojny jest nudny, zero emocji

Gość Lusesita De la Vega
26 minut temu, Gość Gość napisał:

Oj, mnie by się przydało, ale nie do szczęścia, a po to by nie czuć się każdego dnia albo prawie - jak na wojnie...😳😂

Gość Lusesita De la Vega
7 minut temu, Gość gość napisał:

Kochałem cztery dziewczyny, o każdą się starałem ale jedyne co z tego miałem to tyle że mnie olały... Bo facet dobry to facet nudny, dla kobiet facet dobry to frajer, lepszy jest przecież bad boy który wyzwie a nawet pobije bo przy takim są przynajmniej emocje, a facet dobry spokojny jest nudny, zero emocji

A Ty jesteś taki dobry hę?😁 Jak cukierek🍬albo tort truskawkowy z bitą śmietaną🍰😁

Gość Сука блять
41 minut temu, Gość Gość napisał:

Kobieta potrzebuje ostrego rzniecia by poczuć się jak ... i czasami musi też poczuc łzy wywołane przez faceta. Inaczej taka kobieta złudne jest szczęśliwa. 

Gość Jakbym cie poznala tobym s

pierdalala...

Bos nudna kwekala.

Gość Сука блять

*szm/ata

Gość Lusesita De la Vega
10 minut temu, Gość Сука блять napisał:

Kobieta potrzebuje ostrego rzniecia by poczuć się jak ... i czasami musi też poczuc łzy wywołane przez faceta. Inaczej taka kobieta złudne jest szczęśliwa. 

No właśnie seks należy uprawiać tylko z mężczyzną, któremu można zaufać, który będzie lojalny, który kocha i pragnie, a więc także broni swej kobiety i zapewnia bezpieczeństwo, jakie może dać tylko mężczyzna... Wtedy seks jest najcudowniejszy.

Gość 111

Kobieta potrzebuje ostrego ru..chania i zaspokojania potrzeb seksualnych 

Gość zgorzknialy

tylko ze kobiet jest 100 na 116 mezczyzn, wiec one nie zabardzo cos potrzebują bo to dostają.

Gość gość

Kobieta potrzebuje tego samego, co facet. Homo sapiens...