Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

Nie ma nic bardziej ponizającego dla mężczyzny niż samotna matka zaczepiająca go na portalu randkowym

Polecane posty

Gość 43 cm w bicepsie

Nie tylko dzieciak w zapasie ale też sporo tłuszczu mimo 20 lat. Jeśli teraz jest tak otłuszczona to co będzie za 10 lat? Seksapilu tyle co stary brudny mop.Co niby taki ktoś ma do zaoferowania?  Na co taka osoba liczy?  

Gość Zpaznokcilakier

Może ma piękną duszę i szczerze potrafi kochać. Kto to wie....

Przed chwilą, Gość Zpaznokcilakier napisał:

Może ma piękną duszę i szczerze potrafi kochać. Kto to wie....

Prawdopodobnie kocha swoje dziecko na tyle, że jest gotowa na spoufalanie się z jeleniowatym bankomatem, aby dziecko miało hajs na łakocie.

Gość ...
Przed chwilą, LvciferAvgvstvs napisał:

Prawdopodobnie kocha swoje dziecko na tyle, że jest gotowa na spoufalanie się z jeleniowatym bankomatem, aby dziecko miało hajs na łakocie.

Nie. Prawdopodobnie wyszalała się z pustym przystojniakiem, który (och, cóż za niespodzianka) vyr00chał ją i zostawił samą z dzieckiem, więc teraz szuka normalnego faceta, który będzie kochał ją i dziecko. Ale że większość facetów nawet z desperacji nie chce się w coś takiego pakować, to będzie musiała wychować dziecko sama.

1 minutę temu, Gość ... napisał:

Nie. Prawdopodobnie wyszalała się z pustym przystojniakiem, który (och, cóż za niespodzianka) vyr00chał ją i zostawił samą z dzieckiem, więc teraz szuka normalnego faceta, który będzie kochał ją i dziecko. Ale że większość facetów nawet z desperacji nie chce się w coś takiego pakować, to będzie musiała wychować dziecko sama.

Albo znajdzie bankomat.

Gość ...
1 minutę temu, LvciferAvgvstvs napisał:

Albo znajdzie bankomat.

Czyli bardzo zdesperowanego frajera, którego nigdy nie pokocha, tylko będzie z nim, by spełniał jej zachcianki.

6 minut temu, Gość ... napisał:

Czyli bardzo zdesperowanego frajera, którego nigdy nie pokocha, tylko będzie z nim, by spełniał jej zachcianki.

Albo bankomat dla jej gówniaka, którego kocha.

Gość Ale myslenie...

Jestem samotną matką - wdową (tak, ojciec dziecka zginął w wypadku...:() Nie dostaje 500+ ani zasilkow. Zarabiam 3x więcej od mojego obecnego partnera i szaleje z nim 10x bardziej z niz z biologicznym ojcem dziecka. Beznadziejne myslenie.... 

Gość 43 cm w bicepsie

O czym wy w ogole piszecie?Zapuszczona grubaska i nie chodzi tylko o wagę znajdzie sponsora? Po co w ogóle te dywagacje?  Nie chodzi przecież o atrakcyjną kobietę z dzieckiem.  

1 minutę temu, Gość Ale myslenie... napisał:

Jestem samotną matką - wdową (tak, ojciec dziecka zginął w wypadku...:() Nie dostaje 500+ ani zasilkow. Zarabiam 3x więcej od mojego obecnego partnera i szaleje z nim 10x bardziej z niz z biologicznym ojcem dziecka. Beznadziejne myslenie.... 

No i dobrze, ale w tym temacie jest mowa o samotnych matkach które żyją w biedzie, a chcą żeby ich dziecko jednak nie było w biedzie.

Cel uświęca środki.

Gość ...
13 minut temu, LvciferAvgvstvs napisał:

Albo bankomat dla jej gówniaka, którego kocha.

Na jedno wychodzi.

Gość zuz88

A skad to wiecie - to ze jest biedna? Ma tylko dziecko i (wedlug autora) nadwage... Nie jestem matka, ale w zyciu nie umowilabym sie z autorem, skoro dla niego najwazniejsza jest sylwetka (tak wychodzi, po niej ja ocenil w calosci). Draaa-maaat. Wybacz gosciu z 43cm bicepsem, moze masz miesnie, ale nie masz mozgu... 

Gość bait_slayer

OP, tani bait jest tani, wracaj do swojej piwnicy

6 minut temu, Gość zuz88 napisał:

A skad to wiecie - to ze jest biedna? Ma tylko dziecko i (wedlug autora) nadwage... Nie jestem matka, ale w zyciu nie umowilabym sie z autorem, skoro dla niego najwazniejsza jest sylwetka (tak wychodzi, po niej ja ocenil w calosci). Draaa-maaat. Wybacz gosciu z 43cm bicepsem, moze masz miesnie, ale nie masz mozgu... 

A co w tym złego, że liczy się dla niego tylko sylwetka?

Gość gosc
19 minut temu, Gość zuz88 napisał:

Niewazne jaka jestes, jakie masz poglady itp,dla takich typow liczy sie czy dasz rade w lozku.

Gość gość

Nie ma nic gorszego niż zdesperowana matka z dzieckiem szukająca kogokolwiek, na portalach typu fotka.pl to przynajmniej połowa, za żadne pieniądze bym się w takie coś nie pakował, szanujcie się chłopaki bo taka matka zawsze robi tak aby dziecku było dobrze a nie tobie ,,frajerze-bankomacie,,...

Gość zuz88

Podam przyklad, zeby wyjasnic autorowi "co w tym zlego". Gosciu z 43cm bicepsem, jak bedziesz patrzyl tylko na wyglad to mozesz sie kiedys mocno zdziwic. Moja kumpela byla za***iscie wysportowana, miala najlepsza sylwetke pod sloncem, taka o ktorej marzy kazda kobieta (w tym ja). Znalazla faceta, wzieli slub i zaszla w ciaze... niestety, po dziecku "roztyla sie", z powodow genetycznych (tak samo mialy po ciazy jej mama, babcia i prababcia). Trenuje tyle, ze mnie by sie na pewno nie chcialo (Tobie pewnie tez), jest na ciaglej diecie, co roku leci na Runmagedon i wyprzedza te wszystkie za***iste fit laski... A sylwetka, coz... nikt ze starych znajomych nie poznaje jej na ulicy. I wiesz, gosciu z 43cm bicepsem ty pokochalbys ja ZA CIAŁO... i z pewnosica zostawil dla mlodszej/szczuplejszej 😕 Dla Ciebie jak sylwetka jest na minus to juz nie szukasz innych plusow, tylko lecisz dalej. Slabe to mocno. I wspolczuje Twojej kobiecie. Juz to widze jak jej mowisz "zrob cos z tymi biodrami", "ale sie zapuscilas"... 

Gość zuz88
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Niewazne jaka jestes, jakie masz poglady itp,dla takich typow liczy sie czy dasz rade w lozku.

Chyba tak, szkoda tylko, ze nie wiedza ze ladne cialo wcale nie oznacza ciala wysportowanego i na odwrot... Nie mowiac juz o tym, ze o tym, czy kobieta jest czy nie jest dobra w lozku decyduje przede wszystkim temperament. 

Gość zuz88

*o tym wystarczylo raz 😄 

Gość 43 cm w bicepsie

Gość zuz88  szczerze to ja nie mam przesadnych wymagań jeśli chodzi o sylwetkę kobiet,  dużo mi się podoba zupełnie zwyczajnych kobiet z małymi piersiami itd. Bardziej jestem wybredny co do twarzy i zachowania.  Nie będę się jednak zmuszał na sile do kogoś kto mnie brzydzi ( i 99% innych facetów)

Gość 43 cm w bicepsie
10 minut temu, Gość zuz88 napisał:

Nie mowiac juz o tym, ze o tym, czy kobieta jest czy nie jest dobra w lozku decyduje przede wszystkim temperament.

Bzdura.  Inaczej będzie z kobietą 55 kg,  a inaczej ze 100 kg cielskiem. 

Gość Gosc

Napisz na swoim profilu,ze cie brzydza samotne matki bo to szmaty. I tyle

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość ... napisał:

Tak jak taka jedna z Brodnicy. 

Gość zuz88
2 minuty temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Bzdura.  Inaczej będzie z kobietą 55 kg,  a inaczej ze 100 kg cielskiem. 

Hahahaha ale wiesz, ze z kobieta 55kg i z kobieta 50kg i z kobieta 60kg bedzie tak samo? XD 

Gość zuz88

I wiesz tez, ze moze sie zdarzyc taka 45kg 150cm wzrostu (sweet chica 😉 ), ktora bedzie lezec jak kloda? 😉 Jak nie wiesz, to koniecznie musisz sie dowiedziec, moze zmienisz tok myslenia. 😛 Gwoli scislosci, nie pisze jako obronczyni uciesnionych "grubych", waze 57kg i z moim cialem wszystko jest ok...  😛 

5 minut temu, Gość zuz88 napisał:

Hahahaha ale wiesz, ze z kobieta 55kg i z kobieta 50kg i z kobieta 60kg bedzie tak samo? XD 

10kg wagi to bardzo duża różnica u kobiety, więc nie, nie będzie tak samo.

Gość gość
17 minut temu, Gość gosc napisał:

Dla faceta nie są istotne Twoje poglądy, to jest naprawdę mało ważne. Kobieta ma być kobietą, czyli być delikatną uległą miłą swojemu mężczyźnie. Sprawdzająca się zarówno w kuchni jak i w łóżku, tak by po całym dniu tyrania facet nie mógł się doczekać kiedy wróci do domu.

Niestety większość współczesnych Polek to samice, nie kobiety. Współczesny feminizm skutecznie anihiluje kobiecość (tak jaki i męstwo) wtłaczając ludziom do głów fałszywy obraz rzeczywistości. Prawdziwych kobiet i mężczyzn jest jak na lekarstwo.

Gość 43 cm w bicepsie
Przed chwilą, Gość zuz88 napisał:

No właśnie w tym rzecz że z takimi zawsze będzie dobrze,  mogą nawet leżeć jak kłody.  Samo ciało wystarczy.  Ale 100 kg samo w sobie będzie aseksualne. Czegoś jeszcze nie rozumiesz? Coś ci wytłumaczyć? 

14 minut temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

No właśnie w tym rzecz że z takimi zawsze będzie dobrze,  mogą nawet leżeć jak kłody.  Samo ciało wystarczy.  Ale 100 kg samo w sobie będzie aseksualne. Czegoś jeszcze nie rozumiesz? Coś ci wytłumaczyć? 

Dobrze gada😘😍. Najczęściej takie zaniedbane kobiety maja pretensję do wszystkich tylko nie do siebie, że wygladają tak a nie inaczej zamiast ruszyć tyłek i zrobić coś ze sobą.  Także kobietki dbajmy o sobie. Dla siebie. Dla zdrowia. Dla dobrego samopoczucia.