Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frezz

komis z autami

Polecane posty

Gość frezz

Hej,
szukam info gdzie można kupić auto w dobrym stanie z niekręconym przebiegiem i w dobrej cenie. Interesuje mnie Wielkopolska. Widziałem salon auto loco i na razie to mój faworyt. Dajcie znać w koemnatzrach co sądzicie o nim cyz ewentualnie coś innego polecacie

Gość kasper

no ja kupiłem w Auto loco auto, więc polecam również. Długo szukałem, poejchałem do auto loco i udało się kupić samochód w bardzo odbtym stanie technicznym, nie miał kręconego przebiegu, bezwypadkowy. Pojechałem ostatnio do znjaomego mechanika by tak rzucił okiem i potwierdził stan auta

Gość Kopeć

Ja bym sie bał używek, zwłaszcza z takich komisów, tyle się teraz słyszy co tam się dzieje. Ja odłożyłem bo teraz w salonach coraz lepsze oferty. Naprawdę, nam się udało po dobrej cenie kupić mazdę w salonie Klimczak w Częstochowie. I to ze świetnym wyposażeniem 

Gość sawi

no zależy o jakiej cenie mówimy. Ja znalazłem auto w bardzo dobrym stanie wygląda jak nowe, bogate wyposażenie. Poelcam popatrzeć po salonach aut, ja kupiłem w Auto loco, mieli duży wybór, więc w różnych cenach mozna znaleźć fajne auta

Gość Marek

Ja kupiłem rok temu już będzie auto w Auto loco i dalej jestem zadowolony z zakupu auta. Auto sprawne, od kupna nic przy aucie nie robiłem prócz zmiany opon i płynów. A tak auto jeździ bez zarzutów. Teraz szukam auta dla żony i też się chyba przejedziemy do Auto loco, bo jak patrzę po ogłoszeniach w internecie to nie widzę nic w rozsądnej cenie i dobrym stanie.