Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysiek

Faceci was rzucają z tylko jednego powodu

Polecane posty

Gość rysiek

bo to tępe chłopczyki szukający innej dziurki, która potem okazuje się taka sama

Gość idz do diabla

Przyznam racje bo mysla  ze nowa to z pewnoscia inna ze nie bedzie problemow bo na poczatku to zawsze fajnie ... 

Az otwieraja sie oczka a byla ktora okrutnie zostawil wylala morze lez 

wtenczas on sie bawil w swoim nowym pieknym zwiazku 

ale zwiazek sie nie udal teraz u bylej swieci slonce a on wylewa lzy 

Gość Lorenzo01

Ale jak to taka sama ? Muszelki mają różny kształt. Jedne są bardziej różowe, inne bardziej brązowe. No i różnie pachną. Może Twoja pachnęła jak Surstromming ? 

Gość szkoda gadać

Haha, sfrustrowana feministka podszywa się pod faceta.

My nie szukamy innej. To kobiety wiecznie pragną przygód i czegoś nowego.

Gość Gość
45 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

Nie wypowiadaj się za innych dziecko.

Gość różne jednostki
3 godziny temu, Gość szkoda gadać napisał:

Są takie które szukają przygód ( zwykle młode niewyszalane ) i takie które są stabilne i chcą tylko stabilności, a wiele też zależy od charakteru jednostki. 

Facetów młodych to hormony pędzą, ale z czasem to przestaje być istotne i też chcą stabilności. Niestety wiele zawalili do tej pory.

Każdy jest inny.

Gość urst
2 godziny temu, Gość różne jednostki napisał:

Są takie które szukają przygód ( zwykle młode niewyszalane ) i takie które są stabilne i chcą tylko stabilności, a wiele też zależy od charakteru jednostki. 

Facetów młodych to hormony pędzą, ale z czasem to przestaje być istotne i też chcą stabilności. Niestety wiele zawalili do tej pory.

Każdy jest inny.

No ja jestem młody i szukam stabilności, hormony mnie nie pędzą. I szukam takiej samej dziewczyny, ale takich nie ma, przynajmniej nie w moim wieku.

Gość szkoda gadać
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nie wypowiadaj się za innych dziecko.

Nie wypowiadam się za innych, tylko stwierdzam fakty.

Przed chwilą, Gość szkoda gadać napisał:

Nie wypowiadam się za innych, tylko stwierdzam fakty.

Z pierwszą dziewczyną rozstałem się w warunkach naturalnych, gdyż musiała się przeprowadzić do anglii, bo matka jej kazała.

Druga zerwała ze mną dla innego typa, a z nim dla następnego. Prawdopodobnie powodem było moje hardkorowe imprezowanie w tamtym okresie.

Z trzecią ja zerwałem, bo stwierdziłem że zasługuje na kogoś lepszego. Poza tym miałem egzystencjalny kryzys.

A teraz sprawdź swoje fakty przegrańcu.

Gość szkoda gadać
Przed chwilą, LvciferAvgvstvs napisał:

Z pierwszą dziewczyną rozstałem się w warunkach naturalnych, gdyż musiała się przeprowadzić do anglii, bo matka jej kazała.

Druga zerwała ze mną dla innego typa, a z nim dla następnego. Prawdopodobnie powodem było moje hardkorowe imprezowanie w tamtym okresie.

Z trzecią ja zerwałem, bo stwierdziłem że zasługuje na kogoś lepszego. Poza tym miałem egzystencjalny kryzys.

A teraz sprawdź swoje fakty przegrańcu.

No więc tylko potwierdzasz, że autor tematu nie ma racji, czyli się ze mną zgadzasz.

Gość gosc

Tu nie chodzi o dziurkę, a o emocje na początku. Tylko, że ta ekscytacja zawsze przemija. Totalnie kretyńskie jest kierowanie sie czymś tak ulotnym - zarówno u facetów jak i i u kobiet.

Gość abc123

A z czego to wynika? Przeważnie z tego, że kobieta przestaje się szanować i zaczyna znosić złe traktowanie przez faceta, czy olewanie jej, ale ona wtedy robi wszystko dla niego.

Także bezposrednią przyczyną wg mnie jest brak szacunku kobiet do samych siebie.

A gdyby chodziło tylko o emocje na początku, to nie byłoby długoletnich związków, nawet tych, które nie łączą dzieci czy większe zobowiązania, a takich jest sporo. Jakoś te związki się nie rozpadają latami

Gość abc123

Aha i druga przyczyną jest niestety to, że kobiety przestaja sie starac ( taka sama sytuacja dotyczy analogicznie facetów, jednak mowa w tamacie o kobietach).

Przestają o siebie dbać po latach, malowac paznokcie, czy ukladac wlosy, nie tylko do pracy, ale i dla meza. To pozornie powierzchowne szczegoly, ale wazne bo swiadcza o staraniach dla drugiej osoby no i przedkladaja sie tez na atrakcyjnosc fizyczna.

Druga sprawa jest taka, ze nie dbaja tak jak na poczatku o dobre relacje z facetem, nir dbaja o pogodny nastroj, staja sie zrzedliwe, zazdrosne, wola siedziec w telefonie i na fb niz z nim porozmawiac, po prostu staja sie po czasie wrednymi ...mi, albo kobietami, ktore maja swoich mezow gdzies.

Chyba, ze kobieta stara sie jak na poczatku, dba o swoja atrakcyjnosc, jest cały czas przyjaciolka dla swojego meza itd., a on odejdzie do innej, to juz nie jej wina